1. Avaleht
  2. Sport
  3. Staadionilaulupeole on registreerinud 500 lauljat
Staadionilaulupeole on registreerinud 500 lauljat

Staadionilaulupeole on registreerinud 500 lauljat

Staadionilaulupeole on registreerinud 500 lauljatSel laupäeval A. Le Coq Arenal peetava Eesti – Tadžikistan maavõistluse eel toimub staadionilaulupidu, kuhu on end juba kirja pannud 500 lauljat.

Kolmandat aastat korraldatav staadionilaulupidu soovib ühendada kaks eestlaste jaoks olulist rahvuslikkuse väljendmise viisi – koorilaulu ja spordi.

„Staadionilaulupidu algab kell 19 ning ettekandmisele tulevad tuntud laulud, seal hulgas ka jalgpallifännide seas tuntud palad,“ selgitas staadionilaulupeo eestvedaja Tomi Rahula. „Laulumine toimub kella 19st kuni mängu alguseni, kohtumise ajal koorid oma repertuaari ei esita, vaid nad saavad toetada fännide laule.“

Rahula kinnitas, et staadionilaulupeo üks eesmärk on julgustada inimesi mängule kaasa elama. „Kui fännitribüün kannab alati sinist ja laulab igal kohtumisel kaasa, siis soovime haarata ka teised tribüünid,“ märkis ta.

Staadionilaulupeo esinejaid saadab Politsei- ja Piirivalveorkester Hando Põldmäe juhatamisel. Soovijatel on veel võimalik kuni reede hommikuni end staadionilaulupeole kirja panna läbi jalgpalliliidu kodulehe.

Laupäeval, 7. juunil A. Le Coq Arenal toimuva Eesti – Tadžikistan maavõistluse pääsmed on saadaval Piletilevis. Staadioni väravad avatakse kell 18:00, laulupidu algab kell 19:00, võistkondade rivistus toimub ja hümn esitatakse kell 19:45 ning avavile antakse kell 20:00.

Head Uudised GoodNews