1. Avaleht
  2. Sport
  3. Spordistaaride jalgpallilahing lõppes võitlusliku viigiga
Spordistaaride jalgpallilahing lõppes võitlusliku viigiga

Spordistaaride jalgpallilahing lõppes võitlusliku viigiga

Tippsportlaste meeskonnadEile Tallinnas A. Le Coq Arenal Eesti tippjalgpallur Joel Lindpere eestvedamisel korraldatud Eesti tuntud tali- ja suvealade sportlaste vaheline heategevuslik jalgpallimäng endiste spordisangarite toetuseks lõppes pärast võitluslikku mängu skooriga 1:1.

Talialade tiimis jooksid väljakule viimaste aastate parim meessuusataja ja kirglik jalgpalliharrastaja Aivar Rehemaa, juunioride Euroopa meister laskesuusatamises Rene Zahkna, murdmasuusataja ja Vasaloppeti suusamaratoni võitja Raul Olle ning endisest laskesuusatajast telekommentaator Margus Ader. Talialade meeskonna värava ette seisis Eesti jalgpallikoondise legendaarne väravavaht ja kauaaegne koondise kapten Mart Poom.

Suvealade au läksid kaitsma Eesti läbi aegade üks edukaim ujuja Indrek Sei, aastaid Eesti korvpallipubliku südamesse sooje noote süstinud Rauno Pehka, maailma- ja Euroopa meistrivõistluste medalist kulturismis Argo Ader ning kergejõustiklane ja mitme ala Eesti meister, Liikumisaasta projektijuht Aivo Normak. Suvealade meeskonna väravat kaitses Eesti jalgpallikoondise liige, tavapäraselt rünnakus või poolkaitses mängiv Joel Lindpere.

Skoori avasid üllatuslikult suvesportlased, kes suutsid juba matši alguses Mart Poomi ümber kavaldada. Poomi üllatajaks oli Aivo Normak. Palju kokku harjutanud talisportlastel tekkis palju teravaid momente, kuid sageli tabas pall kas latti, posti või lendas napilt väravast üle. Väga head tööd tegi suvemeeskonna väravavaht Joel Lindpere, kuid mängu teisel poolel suutis mängu noorim osaleja Rene Zahkna suurepärase löögiga Joeli siiski üllatada ning mänguseis oli viigis. Talvemeeskond jätkas kõva pressinguga kuni lõpuvileni ja ka Mart Poom jättis talle ajaloost tuttaval kombel värava tühjaks ning jooksis koos meeskonnakaaslastega rünnakule. Aeg aga sai siiski enne läbi, kui taktika resultaati tõi ja lõppskooriks jäigi sõbralik viik.

Staaride võistlust peeti FC Flora ja JK Tammeka Premium liiga mängu vaheajal. Heategevusliku kohtumise eesmärgiks oli toetada Eesti endisi sporditippe ja nende saavutusi maailmaspordis. Tegemist oli esimese üritusega spordisangarite toetusfondi loomiseks, mille esimeseks panuseks heategevusmängu näol OlyBeti poolt välja pandud 2500 eurot.

VAATA GALERIID!

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews