1. Avaleht
  2. Sport
  3. “Spordisõbrad” kutsub stuudiosse Martin Reimi
“Spordisõbrad” kutsub stuudiosse Martin Reimi

“Spordisõbrad” kutsub stuudiosse Martin Reimi

Tallinna Televisiooni saates “Spordisõbrad” räägib Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim, milline on koondise hetkeseis ja miks ei ole suudetud viimastes mängudes väravaid lüüa. “Loomulikult kõigil on võimalus saada koondisesse. Kõik oleneb mängijate vormist, nende arengust. Ütleksin ka nii, mis näiteks viimasel FIFA kongressil suurte koondiste peatreeneritelt meelde jäi: Alati ei pea oleme võistkonnas 23 parimat mängijat, vaid 23 mängijat, kes moodustavad kõige tugevama võistkonna,” kommenteeris Reim seda, kas peagi võib oodata koondisse uusi mängijaid.

Kristo Galeta selgitab veelkord, miks ta suvel Euroopa meistrivõistlustelt kõrvale jäi, millised on pärast puhkenud tüli suhted Kergejõustikuliiduga ja kuidas vaatab ta tulevikku. „Hästi kahju on, et ma ei saanud. Tegelikult oli mul tol hetkel tippvorm. Seda näitasid tegelikult nii Eesti meistrivõistlused kui ka sellele järgnenud võistlus. Vorm oli väga hästi ajastatud. Finaaliks ei olnud vaja väga kaugele tõugata. Ma arvan, et lõppvõistlusele ma oleksin kindlasti pääsenud,“ ütles Galeta EM-i kohta.

Lisaks tuleb juttu quadide Rahvuste karikast ja korvpallist ning võetakse kokku möödunud spordinädal. “Minu jaoks oli loomulikult kõige põnevam Anett Kontaveidi edukas turniir Wuhan Open. Olen jälginud kõiki tema mänge viimased 2 aastat ja see turniir oli imeline elamus,” ütles saatejuht Maxim Tuul.
Saade on eetris täna kell 21.30.

Head Uudised GoodNews