1. Avaleht
  2. Sport
  3. SPORDISÕBER! Aitame üheskoos Julia Rio olümpiale!
SPORDISÕBER! Aitame üheskoos Julia Rio olümpiale!

SPORDISÕBER! Aitame üheskoos Julia Rio olümpiale!

Julia Beljajeva
Julia Beljajeva

Järgmisel aastal toimuvatel Rio de Janeiro olümpimängudel on meie medalilootuseks noor ja andekas epeevehkleja Julia Beljajeva, kes on oma sportlaseannet juba mitmel korral üles näidanud. Eredaimateks neist on kahtlemata 2013. aasta maailmameistrivõistluste kullakoht ja sama säraga EM-i naiskondlik esikoht.

Paraku kimbutavad Juliat nagu teisigi vehklejaid valud ja vigastused randmetes ja küünarliigeses. Praegu on talle suureks abiks füsioterapeut Toomas Proovel, kes hoiab ta liigesed, kõõlused ja lihased korras ning ravib neid, kui midagi valu tegema hakkab. Kahjuks sellest siiski kogu aeg ei piisa, eelkõige just selle tõttu, et Julia viibib sageli Eestist eemal ja seetõttu ei saa lihashooldust teha järjepidevalt.

Et aidata Julial tema eesmärke saavutada, on abistamiskeskkond “Stardipaik” üles seadnud toetusprojekti, et muuta tema treeninguprotsess nii täiuslikuks kui võimalik ja võimaldada tal võrdväärselt teiste riikide tippudega tiitlivõistluseks valmistuda. Selleks aitab palju kaasa multifunktsionaalne Sham`i laser-, magnetravi- ja ultraheliseade.

“Ma kindlasti soovitan laserteraapiat, see seade on hea, kompaktne ja mobiilne, seda saab treeninglaagritesse ja võistlustele kaasa võtta. Teades Julia organismi ülekoormavaid struktuure, on see talle väga vajalik ning kiirelt kättesaadav ja rakendatav,” kinnitab Toomas Proovel.

Tänu Spordihooldus OÜ vastutulelikkusele on seadet võimalik tavahinnast tunduvalt soodsamalt soetada, kuid sellest ei piisa. Seepärast on väga oodatud spordi- ja olümpiafännide annetused keskkonnas “Stardipaik”, et olla abiks Juliale tema ja kogu Eesti unistuste teekonnal Riosse.

Sportlane ja tema meeskond tänavad südamest kõiki neid, kes toetavad Julia projekti “Stardipaigas” ja lubavad, et meie medalilootus annab eesootavatel võistlustel endast parima!

Lisaks leiad infot SIIT, SIIT ja SIIT!

 

VAATA KA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews