1. Avaleht
  2. Sport
  3. Sparta suusateisipäevakud teevad suusatamise nauditavaks kõigile
Sparta suusateisipäevakud teevad suusatamise nauditavaks kõigile

Sparta suusateisipäevakud teevad suusatamise nauditavaks kõigile

Pirita suusaradadel käivitus täna talvine liikumisharrastuse sari Sparta Suusateisipäevakud, mis kutsub kümnel teisipäeval suusatamisest lugupidavaid inimesi Tallinna valgustatud suusaradadele.

Sarja etappidel Pirital, Nõmmel ja Järvel saab osaleda nii tiimidena kui ka individuaalvõistlejatena. Lõpparvestuses pretendeerivad väärt auhindadele need tiimid ja võistlejad, kes osalevad võimalikult paljudel etappidel ja lähevad suusarajale kella 16.00 ja 20.00 vahel, mil on avatud stardiväravad.

Kõigile Sparta Suusateisipäevakute sarjas osalejatele on ajavõtukiibi, mille alusel toimub ka osaluskordade ja kiireimate aegade arvestus, ettenäitamisel sarja etappidel mitmed lisaväärtusi.

Igal etapil jagavad Sparta suusatreenerid Jaanus Teppani juhtimisel kahe tunni jooksul alates kella 17.00 tarkuseteri suusatehnikast ja muust suusatamisega seonduvast. Etappidel on kohal Suusaliidu Suusabuss, kus antakse teadmisi suuskade määrimisest ning osavõtutasu sisaldab ka lihtsamaid määrdeteenuseid. Lisatasu eest on võimalik tellida ka suuskade spetsiifilisemat ettevalmistust.

Lisaks harrastussuusatajale on sarjaga põhjust liituda ka võidusuusatajatel. Igal etapil kell 19.00 toimub aja peale suusatamine. Võidu suusatada soovijad saavad end võrrelda kaassuusatajatega ning testida oma suuskade libisemist ja pidamist enne eelseisvaid Estoloppeti suusamaratone.

Kõiki osalejaid ootab etappidel kuum tee ning sarja lõpetab ühine lõpupidu, kus autasustakse parimaid tiime ja individuaalosalejaid.

Esimeseks etapiks registreerunute vahel loositakse Thule suusaboks, millega saab oma suusaharrastust veelgi meeldivamaks teha. Kõik soovijad saavad end sarjale registreerida täna Pirital 1.etapil.

Head Uudised GoodNews