1. Avaleht
  2. Sport
  3. Solarises avab sügisel uksed spordiklubi MyFitness
Solarises avab sügisel uksed spordiklubi MyFitness

Solarises avab sügisel uksed spordiklubi MyFitness

Sel sügisel avab Tallinnas Solaris keskuses uksed pealinna viies MyFitness spordiklubi, mis hakkab tegutsema senistes Tallinna Tantsuakadeemia ruumides.

MyFitnessi juhatuse liige ja Askembla Asset Managementi partner Erkki Torn ütles, et on neil hea meel avada oma järgmine klubi just kesklinnas ning Solarises.

“MyFitness Solarise avamine muudab klubiliikmete treeningvõimalusi mitmekesisemaks, eriti just nende jaoks, kes soovivad treenida Tallinna südalinnas,” selgitas Torn, kelle kinnitusel saab MyFitness Solarise 800-ruutmeetrises spordiklubis olema jõusaal ja rühmatreeningute saal ning pakkuma hakatakse ka personaaltreeninguid ja konsultatsioone.

Solaris keskuse tegevjuhi Anneli Palvadre sõnul sobib MyFitness hästi keskuse aktiivse ja vaba aja sisustamisele suunatud kontseptsiooniga.

“Südalinnas elavatel ja töötavatel inimestel on sügisest alates veel üks mõjuv põhjus Solarist külastada,” märkis Palvadre, kelle sõnul napib kesklinnas kvaliteetseid sportimisvõimalusi.

“Iga päev lõpetavad tuhanded inimesed Solarise lähiümbruses tööpäeva, lisaks ümbruskonna elanikud ja paljude koolide õpilased – nõudlus uue spordiklubi järgi on meie hinnangul tuntav,” lisas Palvadre.

Head Uudised GoodNews