1. Avaleht
  2. Sport
  3. Simple Session jõuab USA juhtiva spordikanali NBC Sports eetrisse
Simple Session jõuab USA juhtiva spordikanali NBC Sports eetrisse

Simple Session jõuab USA juhtiva spordikanali NBC Sports eetrisse

Simple Session 201518.-19. aprillil Tondiraba jäähallis toimuvad Simple Session 15 võistlused jõuavad USA juhtiva telekanali NBC Sports eetrisse, mis levib 78 miljonis kodus üle riigi.

Tunnipikkune saade jõuab eetrisse Red Bull Signature Series ekstreemspordisaadete sarjas 14. juunil ning on pühendatud täielikult Simple Sessionile, tutvustades võistluste taustal muuhulgas ka Eestit.

Simple Sessioni peakorraldaja Mario Kalmre sõnul on Simple Session olnud aastate jooksul pidevalt ameerika ekstreemspordile pühendunud telekanalite huvifookuses, kuid NBC on kahtlemata suur hüpe mitte vaid võistlusele, vaid ka aladele, milles seal võisteldakse. “NBC Sports on telekanal, mis vahendab ameerika vaatajateni olümpiamänge, Tour de France’i, hokiliiga NHLi võistlusi, korvpalliliiga NBA mänge, jalgpalli suursündmust Super Bowli. Simple Sessionit peetakse BMXis maailma üheks esivõistluseks ning kajastus nii suure spordikanali eetris aitab seda kindlasti kinnitada,” sõnas Kalmre.

Kokku jõuab Red Bull Signature Series sarjas aasta jooksul 13 eraldi saatena NBC Sportsi eetrisse 20 tunni jagu ekstreemspordimelu üle maailma, iga saade kajastab ühte sündmust. Red Bull Signature Seriese näol on tegu hetkel kõige progressiivsema action-sporti kajastava saatekollektsiooniga, kus on suur rõhk tipptasemel toodetud, efektsel ja innovatiivsel originaalmaterjalil, mille eest hoolitseb telekanaliga koostöös neljandat aastat järjest Red Bull Media House.

Kõrvuti Simple Sessioniga jõuavad sarjas teleekraanile ka võimsad kajastused Red Bulli lumelauavõistluselt Double Pipe, surfivõistluselt Cape Fear, motokrossivõistluselt Straight Rhythm, mägirattavõistluselt Rampage ja teistelt võistlustelt. Saated on hiljem järelvaatamiseks üleval ka RedBull.tv lehel.

Red Bull Signature Series sarja kohta leiab täpsemat infot SIIT.

15. sünnipäeva tähistav rula ja BMX võistlus Simple Session toimub 18.-19. aprillil 2015 Tondiraba jäähallis. Simple Sessionit peetakse üheks kõige rahvusvahelisemaks ekstreemspordisündmuseks maailmas – igal aastal osaleb võistlusel 180 tippsõitjat enam kui 30st riigist. Otseülekannet võistlusest jälgib igal aastal enam kui miljon silmapaari üle maailma ning võistlust on lisaks kümnetele ajakirjadele ja veebiportaalidele kajastanud telekanalid Extreme Sports Channel, Eurosport2, ESPN, Fuel TV, Fox Sports ja MTV, lisaks on võistlus olnud interaktiivselt jälgitav mängukonsoolis XBox.

Simple Session 15 videotreilerid:


Head Uudised GoodNews