1. Avaleht
  2. Sport
  3. Silberauto Järve salongis on avatud olümpianäitus
Silberauto Järve salongis on avatud olümpianäitus

Silberauto Järve salongis on avatud olümpianäitus

SA_olympiaTähistamaks Sotši olümpiamängude peatset algust on Silberauto Eesti Järve esinduses (Järvevana tee 11, Tallinn) avatud Eesti Spordimuuseumis valminud olümpianäitus „Eesti spordi pildid“, kus võib näha fotoülevaadet Eesti spordi suurkujudest ja tipphetkedest läbi aegade.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Neinar Seli sõnul pakub näitus Eesti spordiloo põnevaid ja emotsiooniküllaseid momente. „Loodan, et näituse külastajatele annavad need ülevad hetked ja võidurõõm, mida näituse piltidel näha võib, positiivseid emotsioone ja tuletavad meelde seda tunnet, mis sajandi vältel meie rahva eneseteadvust on kandnud,“ ütles Seli. „Samuti on mul hea meel, et Eesti kapitalil põhinev ettevõte, Silberauto, on otsustanud Eesti olümpiakomitee toetajana panna õla alla olümpialiikumisele ja edendada seeläbi Eesti spordi arengut.“

Mercedes-Benzi turundusjuhi Kadi Nõmmela sõnul on vastutustundlike Eesti ettevõtete kohuseks panustada meie ühiskonnaelu, sealhulgas spordi, arengusse. „Nii nagu tippsportlased, seab ka autotööstus endale kõrgeid eesmärke,“ ütles Nõmmela. „Mercedes-Benzi tipptasemel sõiduautod ja tarbesõidukid on kindlad võitjad igas olukorras – olgu vaatluse all kiirus, jõud, vastupidavus või täiustatud tehnika. Peame oluliseks igakülgset ja pikaajalist koostööd Eesti olümpialiikumisega ja väärtustame meie sportlaste panust. Olümpiateemalise näituse avamine on selle koostöö üheks väljenduseks ning Silberauto poolseks eelakordiks põnevaks kujuneda tõotavale olümpiale.“

Lisaks näitusele on Silberautol olümpiaga seoses plaanis muidki tegevusi. Silberauto esindustes üle Eesti on tulemas olümpiateemalised Mercedes-Benzi mudelite proovisõidupäevad. Erilist rõhku pannakse seejuures talioludes võidukatele Mercedes-Benzi nelikveolistele mudelitele.

Silberauto on Eesti Olümpiakomitee pikaajaline toetaja. Ettevõtte panus Eesti sporti on aga oluliselt laiem: autopartnerina toetab ettevõte klubi Tartu Maraton, lisaks teeb koostööd Eesti maadlusliidu ning maadluse maailmameistri Heiki Nabiga ja panustab Eesti tennise tänapäeva ning järelkasvu.

Eesti Olümpiakomitee 90. aastapäevale pühendatud näitus jääb Silberauto Järve esinduses avatuks 6. veebruarini.

Head Uudised GoodNews