1. Avaleht
  2. Sport
  3. Selle aasta esimese Hansgrohe kiirenduskilomeetri võitsid Vahur Valvas ning Janelle Uibokand
Selle aasta esimese Hansgrohe kiirenduskilomeetri võitsid Vahur  Valvas ning Janelle Uibokand

Selle aasta esimese Hansgrohe kiirenduskilomeetri võitsid Vahur Valvas ning Janelle Uibokand

Hansgrohe dušikaarNädalavahetusel toimunud Hawaii Express Estonian Cup rattamaratonide sarja 15nda juubelihooaja avaetapil sai Hansgrohe kiirenduskilomeetril meestest parima aja kogu võistluses kuuenda koha saavutanud Vahur Valvas, Rein Taaramäe Rattaklubist. Naisratturitest näitas Hansgrohe kiirenduslõgul parimat aega naiste parim Janelle Uibokand.

Hawaii Express Estonian Cup on Eesti esimene ja suurim rattaspordiürituse sari, mille korraldamist toetab juba kolmandat hooaega tunnustatud sanitaartehnikatootja Hansgrohe. Sellel aastal kannab ka üks etappidest – Raplaamaa maraton – ühtlasi Hansgrohe nime.  Hansgrohe kiirenduskilomeetri üldvõitja selgub kõikide Hawaii Express Estonian Cup rattamaratonide etappide tulemusel.

Hansgrohe Eesti ärijuhi Andrus Asavi sõnul sobib rattasport kui roheline spordiala hästi ettevõtte keskkonda väärtustavate põhimõtetega. “Hansgrohe roheline firmavärv tõstab esile keskkonda ja kliimakaitset. Jätkusuutlikkuse põhimõtted mõjutavad tugevalt ettevõtte filosoofiat,“ ütles Asavi. “Ühtlasi on rõõmustav, et nii rattasõit kui keskkonnasõbralik mõtlemine on Eestis kasvav trend,” lisas ta.

Järgmine Hawaii Express Estonian Cup rattamaratonide etapp, Kuusalu ACE Logistics rattamaraton, toimub 17. mail. Enne seda ootavad sarja korraldajad kõiki huvilisi uue rajaga tutvuma 10. mail toimuval Actual Print avatud raja matkasõidul. Kokku pakub Hawaii Express Estonian Cup maastikurattasari suurematele ja väiksematele rattasõpradele võimalust end proovile panna 8 etapil, mis toimuvad erinevates paikades üle Eesti. Võistlejad saavad valida maratoni ja poolmaratoni distantsi vahel, lisaks toimuvad traditsioonilised lastesõidud.

Hansgrohe on Saksamaal Schwarzwaldi mäestikupiirkonnas asuv sanitaartehnikatootja. Oma 114-aastase ajaloo jooksul on ettevõte omandanud tehnoloogia-, disaini- ja jätkusuutlikkuse-alaste uuenduste liidri maine. Hansgrohe SE toodetud segistid, dušiotsikud ja dušisüsteemid muudavad vannitoa funktsionaalsemaks, mugavamaks ja esteetilisemaks. Ettevõtet ning selle tooteid on pärjatud arvukate auhindadega, sh disainiauhind Red Dot „Best of the Best“ tootedisaini kategoorias, Wallpaper* disainiauhind 2014 parima dušikontseptsiooni eest ning auhind Interior Innovation „Best of the Best“ 2014.

Head Uudised GoodNews