1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Saare Golf hakkab rootslasi Saaremaale lennutama
Saare Golf hakkab rootslasi Saaremaale lennutama

Saare Golf hakkab rootslasi Saaremaale lennutama

17.04.15 Saare Golf hakkab rootslasi Saaremaale lennutamaJuba augusti lõpus teeb Saare Golfi algatusel esimese lennu Stockholmi ja Kuressaare vahel 88-kohaline Estonian Airi lennuk CRJ-900, millega antakse Rootsi golfimängijatele võimalus otse Saaremaale lennata, kirjutab Meie Maa.

Gruppe võetakse testperioodil vastu kaheksa ja reisid hakkavad toimuma kaks korda nädalas – neljapäeval ja pühapäeval kuni septembri lõpuni. Tegu on ettevõtte PHG Holding OÜ enda initsiatiiviga madalhooaja golfi turismi arendamiseks.

Saare Golf väljaku tegevjuhi Marko Kaldoja sõnul aktiivne müügitöö käib ja praeguseks on olemas Rootsi koostööpartnereid ja ilmunud PR-artikleid golfi mängijatele suunatud meediaväljaannetes Rootsis. Huvi pakutavate võimaluste vastu on olnud suur, sest väljakuid, mis asuvad kesklinna lähistel, samas otse keset loodust, on vähe, kirjutab Meie Maa.

Atraktiivsust lisab ka Kuressaares asuvate spaade rohkus ja teenuste mitmekesisus ning pikk hooaeg.

Kuressaare-Stockholm reise on Kaldoja sõnul püütud ka varem teha, ent alati on tekkinud mingi tõrge. “Kuna meie seda vankrit veame, siis me sihime golfi turiste, aga ei ole välistatud, et lennukisse satub ka golfi mängija kaaslane,“ rääkis Kaldoja Meie Maale.

Lennud hakkavad toimuma Kuressaare ja Arlanda lennujaama vahel.

Head Uudised GoodNews