1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. REKTORI KARIKAS! Tartu Ülikool koguneb Otepääle golfi nautima
REKTORI KARIKAS! Tartu Ülikool koguneb Otepääle golfi nautima

REKTORI KARIKAS! Tartu Ülikool koguneb Otepääle golfi nautima

Foto: Otepää Golf
Foto: Otepää Golf

Eesti tuntuim kõrgkool ja selle rektor Volli Kalm isiklikult kutsuvad golfihuvilist rahvast traditsioonilisele Tartu Üikooli rektori karika golfiturniirile, mis toimub 23. augustil Otepää Golfiklubis. Registreerimine algab 10.30, kell 11.45 võtab avamiseks sõna rektor, kell 12 tutvustab kohtunik võistlusreegleid ja kell 12.30 lähebki suur turniir ühisstardist lahti.

Võistelda on võimalik nii individuaalses kui ka võistkondlikus arvestuses. Individuaalklassid jagunevad meeste ja naiste arvestuses tugevusklassi järgi. Tartu Ülikooli vilistlased ja üliõpilased saavad osaleda ka võistkondlikus arvestuses, mis määratakse teaduskonna alusel. Pärast mängu kell 19 on õhtusöök ja autasustamine.

Tartu ülikooli rektori karikat golfis peetakse sel aastal viiendat korda. Traditsioon sai alguse 2011. aastal ning esimesed kolm aastat oli golfiturniir suletud võistlus ainult TÜ vilistlastele, tudengitele ja TÜ-ga seotud inimestele. Traditsioonilist Tartu Ülikooli rektori karikat golfis peetakse nüüd juba lahtise turniirina. Lisaks Tartu Ülikooli vilistlastele, õpilastele ja õppejõududele oodatakse Lõuna-Eesti kuppelmaastike vahel toimuvale karikavõistlusele kõiki võitlushingega golfimängijad.

Eelmisel aastal toimus Otepää golfikeskuses seni kõige suurejoonelisem Tartu ülikooli rektori karika golfiturniir. Esimest korda lahtiselt toimuvalt turniirilt võttis TÜ rektoriga golfis mõõtu pea sada osalejat, sealhulgas ka seitse kodu- ning välismaiste ülikoolide rektorit.

“2014. aastast oleme turniirile palunud ka Baltikumi ja Põhjamaade partneriülikoolide rektorid ning sel aastal ka Eestis resideeruvad suursaadikud, et anda üritusele rahvusvahelist mõõdet ja arendada suhteid vabas sportlikus õhustikus,” rääkis Tartu Ülikooli turunduse peaspetsialist Teele Arak.

Osavõtu tasu on 55 eurot, üliõpilastele 30 eurot ning selle sees on ka õhtusöök ja kehakinnitus rajal. Registreerida on võimalik Otepää Golfiklubi veebilehel  www.otepaagolf.ee süsteemis GolfBox või meiliaadressil info@otepaagolf.ee. Kirja saab ennast panna 20. augustini.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews