1. Avaleht
  2. Sport
  3. Rattaöö avab reede õhtul Rakvere linnapäevad
Rattaöö avab reede õhtul Rakvere linnapäevad

Rattaöö avab reede õhtul Rakvere linnapäevad

Mullune Rakvere Rattaöö tõi starti 700 osalejat Foto: Ain Liiva
Mullune Rakvere Rattaöö tõi starti 700 osalejat
Foto: Ain Liiva

Rakvere linnapäevade avalöögi annab sel aastal rattaöö, mis stardib reedel kell 20.00 Rakvere Spordikeskuse eest.

Rattaöö 15 km pikkune rada kulgeb linna sees rahuliku grupisõiduna. Tegemist ei ole võistlusega, raja läbimiseks kuluvat aega ei fikseerita.

Võistluskeskus Rakvere Spordikeskuses on avatud kell 17.00-22.00. Stardimaterjalide väljastus toimub kell 17.00-19.50. Start antakse Rakvere Spordikeskuse eest kell 20.00, finiš on samuti Kastani pst´l.

Raja läbimine toimub sõiduteel, liiklust sündmuse tarbeks ei suleta. Gruppi saadavad helkurvestides julgestusratturid ja saateauto. Grupi ees sõitvatest julgestusratturitest möödumine ja möödasõit ei ole lubatud. Reguleerijad ja suunajad on ristmikel. Osalejad on kohustatud järgima kõiki kehtivaid liikluseeskirju.

Rakvere Rattaööle on võimalik registreerida rattaoo.eestimaraton.ee lehel kuni 11. juuni südaööni. 12. juunil saab registreerida võistluskeskuses alates kella 17.00st.

Rakvere linna sünnipäeva puhul saab kuni 10. juunini Rakvere A-Spordi kauplusest soetada Rattaöö pääsmeid sünnipäevahinnaga 5 eurot.

Rakvere Rattaöö korraldaja on MTÜ Rakvere Maraton koostöös partnerite ja toetajatega. Osalema on oodatud lapsed, noored, tööealised ja eakad. Sõit kulgeb rahulikus linnas liikumise tempos, u 13-14 km/h. Seega on sündmuse nautimine kõigile jõukohane.

Head Uudised GoodNews