1. Avaleht
  2. Sport
  3. Raplas toimub korvpallipäev Gerd Kanteriga
Raplas toimub korvpallipäev Gerd Kanteriga

Raplas toimub korvpallipäev Gerd Kanteriga

Gerd Kanter

19. jaanuaril toimub Raplas, Sadolin Spordihoones suur korvpallipäev, kus avamisest sulgemiseni on maja täidetud väiksemate ja suuremate palluritega. Lisaks sajale minikorvpallurile, TYCO Rapla meeskonnale, AmEst Rapla naiskonnale ja viimati nimetatute vastastele osaleb põneval päeval ka meie oma maakonnast pärit olümpiasangar – Gerd Kanter.

Tegus laupäev algab kell 10.00, kui väljakule jooksevad esimesed minikorvpallurid, nende hulgas Rapla pallivõlurid kahes võistkonnas. Omade teised mängud algavad kell 12.30.

Kell 15.00 liitub üritusega olümpiavõitja Gerd Kanter, kes teatavasti vabal ajal ka korvpalli mängimist harrastab ja ise oma sportlastee alguses hoopis korvpalluriks unistas saada. Kõikidel lastel avaneb võimalus meie riigi sangariga juttu puhuda, oma korvapallialaseid oskusi ja viskekäe täpsust Kanteriga võrrelda ning kindlasti ei jää soovijad ka autogrammideta!

Kell 16.30 on kõigil korvpallisõpradel võimalus osta Sadolin Spordihoone fuajeest piiratud koguses Londoni olümpiamängude raamatuid hõbedase Heiki Nabi autogrammiga ja küsida juurde Gerd Kanteri oma. Kell 17.00 kulmineerub päev G4S meistriliiga kohtumisega TYCO Rapla vs TTÜ KK. Nimetatud meeskondade vahel on see hooaeg peetud nii põnevaid kui ka lihtsalt tähelepänuväärseid kohtumisi ning kindlasti tahab TYCO Rapla koduväljakult lahkuda võidukalt!

Kuigi kätte jõuavad juba õhtutunnid, ei tehta veel korvpallilahingutega lõpparvet. Kell 19.00 kohtub AmEst Rapla naiskond Eesti-Läti Ühisliiga raames Riia TTT juunioritega. Esimeses omavahelises kohtumises pidid Rapla neiud tasavägise heitluse järel lätlannadele napilt alla vanduma ning seega loodetakse võtta magus revanš!

Head Uudised GoodNews