1. Avaleht
  2. Sport
  3. RAPLA SELVERI SUURJOOKS! Nädalavahetusel on Raplasse oodata põnevat jooksuvõistlust
RAPLA SELVERI SUURJOOKS! Nädalavahetusel on Raplasse oodata põnevat jooksuvõistlust

RAPLA SELVERI SUURJOOKS! Nädalavahetusel on Raplasse oodata põnevat jooksuvõistlust

Foto: Rapla Selveri jooks
Foto: Rapla Selveri Suurjooks

5. juunil toimub IV Rapla Selveri Suurjooks, kuhu on oodata tuntud Eesti jooksjaid. Enne põhidistantside starti algavad lastejooksud, kus võistlusrõõmu jätkub ka pere väiksematele. Sellel aastal on oodata uuenenud rada, ergutuspunkte raja ääres, kõlavad Karl Madise hoogsad rütmid ja tuntud lood ning igale lõpetajale antakse medal, mis jääb meenutama meeleolukat pühapäeva.

Praeguseks hetkeks on  end registreerunud mitmed Eesti paremikku kuuluvad jooksjad. „Tuntud jooksjaid tuleb Rapla Selveri jooksule kindlasti, oodata põnevat ja tasavägist võistlust. Naiste kümne kilomeetrisel distantsil on oodata põnevat heitlust Mari Boikovi ja Kaisa Kuke vahel, meeste kümne kilomeetri stardis asub tiitlit kaitsma Ibrahim Mukunga Wachira.

Meeste viie kilomeetrisel rajal tuleb võidumõtetega stardijoone taha Tiidrek Nurme ning talle püüab võimalikult väärilist konkurentsi osutada jooksu patroon Risto Ütsmüts, kellele on iga Rapla kurv hästi tuttav ning nendega koos stardib ka Keio Kits,” rääkis Donatas Narmont. Tänavu on põhidistantsidele oodata üle tuhande osaleja.

Sarnaselt eelmisele aastale asub stardi- ja finišipaik Selveri parklas. Osaleda saab nii kümne kui viie kilomeetri distantsil. Võrreldes eelmise aasta üritusega kulgeb viiekilomeetrine rada uuel trassil. Pikemale jooksule antakse 5. juunil start täpselt kell 12 päeval. Korraldajate sõnul võib mõlemat distantsi läbida nii joostes kui harrastades kepikõndi.

Registreerimine mõlemale distantsile kestab läbi jooksu kodulehe 3. juuni südaööni. Registreerida on võimalik ka kohapeal võistluspäeva hommikul, 5.juunil kuni kella 11.30-ni.

Head Uudised GoodNews