1. Avaleht
  2. Sport
  3. Rahvusvaheline MÖLKKY turniir TALLINN OPEN Kadriorus
Rahvusvaheline MÖLKKY turniir TALLINN OPEN Kadriorus

Rahvusvaheline MÖLKKY turniir TALLINN OPEN Kadriorus

Eesti Mölkky Klubide Liit annab teada, et 1. juunil algusega kell 12.00 toimub Kadrioru pargi ülemises osas TALLINN OPEN 2013, millele on üles antud üle saja osavõtja Eestist, Soomest, Prantsusmaalt, Venemaalt, Jaapanist ja Taist.

Tegemist on juba 10nda rahvusvahelise turniiriga, mis on peaprooviks 2014. aastal samuti Tallinnas peetavatele MÖLKKY Euroopa Meistrivõistlustele.

MÖLKKY on huvitav ja põnev viskemäng, milles saavad osaleda kõik kellel selleks soovi. Mäng sarnaneb oma olemuselt teistele viskemängudele, nagu näiteks prantsuse päritolu petanque ja selle ajalugu ulatub sajandite taha.

Nagu golfile panid kunagi aluse karjused vanal Inglismaal, nii on see mäng arenenud sajandite jooksul Soome aladel. Kuigi algul tundub mängu nimi veidi harjumatu, siis jätsid soomlased nime just selliseks vastukaaluks inglise keelsete nimede pealetungile.

Mölkky on lihtne kogupere mäng, mis sobib igas vanuses, pikkuses ja kaalus inimestele. Mängida võib igasugusel pinnasel, aga parim on tasane liivaväljak – selline nagu on enamus pargiteid.

Et mõnus ajaviide oleks garanteeritud, on vaja vähemalt kahte mängijat, mängu ennast, väljakut ja rõõmsat pealehakkamist. Muu tuleb juba iseenesest.

Kõiki oodatakse vahvat päeva veetma koos sõbra või kaaslasega kaunis Kadrioru pargis – turniir toimub pargi ülemises osas, purskkaevu kõrval oleval väljakul.

Lisainfo: http://www.molkky.ee/

Head Uudised GoodNews