1. Avaleht
  2. Sport
  3. RAHVASÕIT! Maxima GP rahvasõidul oli kiireim Magnus Krusemann
RAHVASÕIT! Maxima GP rahvasõidul oli kiireim Magnus Krusemann

RAHVASÕIT! Maxima GP rahvasõidul oli kiireim Magnus Krusemann

Foto: Egert ja Kristi Kamenik
Foto: Egert ja Kristi Kamenik

Eile Lauri Ausi mälestuseks peetaval Maxima Grand Prix rattavõistlusel tuli 54-kilomeetrisel harrastajatele mõeldud distantsil esikohale Magnus Krusemann (A&T) ajaga 1:17:06.

Teisele kohale tõusis Kren Kask, kolmandaks jäi Juri Molev (InFocus Team). Naistearvestuses oli kiireim Kristel Soonik ajaga 1:17:09 teiseks tuli Ele Siimson, kolmandaks Krista Karing. Maastikuratturite arvestuses tuli esikohale Marko Tikku, hõbemedal läks Kristo Sepale. Kolmanda koha sai Markus Vähi.  Kokku osales rahvasõidul ligi 160 ratturit.

Võitjaks tulnud Magnus Kusemanni sõnul jäi ta sõidu ning rajaga väga rahule. „Ring oli väga hea, sobis mulle. Väga närviliselt sõit ei kulgenud, enamasti osati hästi sõita ning peale väiksemate intsidentide suuremaid kukkumisi ette ei tulnud. Nüüd tuleb teha tööd, et järgmisel aastal saavutatud esikohta hoida,“ rääkis Krusemann.

Maxima Eesti tegevdirektori Vygintas Šapokase sõnul on rõõmustav, et nii rahvasõidust kui ka pere- ja tillusõidust võtab osa üha rohkem erinevas vanuses rattasõpru. „Meie soov on hoida võistlusega elus rattalegend Lauri Ausi mälestust. Lisaks tippratturile suunatud pingelisele võistlusele julgustame Maxima Grand Prix rattasõbrapäeval sadulas oma võimeid proovile panema ja turvaliselt rattaspordiga tegelema,“ rääkis Šapokas.

VAATA GALERIID!
Fotod: Egert ja Kristi Kamenik

Head Uudised GoodNews