1. Avaleht
  2. Sport
  3. Rademari reklaam pälvib rahvusvahelist tähelepanu
Rademari reklaam pälvib rahvusvahelist tähelepanu

Rademari reklaam pälvib rahvusvahelist tähelepanu

reklaam1Rademari reklaam “Vabasta oma sisemine sportlane” võitis Münchenis toimunud maailma suurimal spordimessil International Sporting Goods Trade Show (ISPO) 2013. aasta parima sporditeemalise kommunikatsiooniteo tiitli reklaami kategoorias ja pääses rahvusvahelise loovajakirja Computer Arts esikaanele.

„Seda kampaaniat võib kindlasti suurte õnnestumiste hulka lugeda. Suhteliselt väikese meediamahu juures saavutasime julge reklaamilahendusega väga hea märgatavuse,“ rääkis reklaamiagentuuri Tabasco loovjuht Indrek Viiderfeld. „Sammuti pole vähetähtis müügieesmärkide mitmekordne täitmine. Väikese agentuurina teenindame harva turuliidreid, kellel puudub võimalus piiramatult raha matta turvalistesse lahendustesse. Meie klientideks on pigem julgelt mõtlevad ettevõtted, kes julgevad panustada julgetesse lahendustesse. Kui pole just ülearu raha, siis on mõistlik teha väljapaistvaid reklaamilahendusi – kui pole piisavalt muskleid, siis on vaja mune,“ lisas Indrek Viiderfeld.

reklaam2Rademari uuele spordikaupade kollektsioonile tähelepanu tõmbamiseks loodud reklaamikampaania eesmärk oli kannustada avalikkust rohkem sporti tegema. Reklaamiklippide ülesvõtmisel kasutati erigrimmikunstniku teenuseid ja järelproduktsioonis digitöödeldi materjali programmiga Photoshop, mis andis tulemuseks erakordselt emotsionaalse visuaaliga kampaania.

26. – 29. jaanuarini Münchenis toimunud maailma suurima spordimessi võidutöödega saab tutvuda SIIN!

“Vabasta oma sisemine sportlane” ilutseb ka 2013. aasta septembris ilmunud maineka loovajakirja Computer Arts reklaamile pühendatud erinumbri esikaanel ning ka kaante vahel, koguni viiel leheküljel.

Reklaami on kajastanud mitutuhat reklaamiblogi üle maailma ning pall läks veerema reklaamikommunist Ads of the World.

Reklaami autorid
Loovjuht: Indrek Viiderfeld
Art Director: Kerstin Raidma
Copywriter: Indrek Viiderfeld
Foto: Kalle Veesaar

Head Uudised GoodNews