1. Avaleht
  2. Sport
  3. Rabajooksu eel toimuvad tasuta jooksutrennid
Rabajooksu eel toimuvad tasuta jooksutrennid

Rabajooksu eel toimuvad tasuta jooksutrennid

Pühapäeval, 14. aprillil toimub Harku raba teedel 91. Rabajooks.

Kolmel jooksule eelneval teisipäeval saavad kõik jooksusõbrad osaleda tasuta ettevalmistavates treeningutes.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul on jooksutrennide näol tegemist uue algatusega, mida korraldati esmakordselt mullu sügisel 90. Rabajooksu eel.

„Rabajooks on pikkade traditsioonidega rahvaspordiüritus, mille teebki eriliseks see, et paljut hoitakse teadlikult sellisena, nagu oli jooksu algaastatel. Samas tahame anda jooksueelsete trennidega inimestele lisaväärtust, mis soosiksid igapäevaste liikumisharjumuste tekkimist,“ selgitas linnaosavanem.

Jooksutrennides keskendutakse kogenud treeneri Kristiina Lauri juhendamisel üldkehalisele ettevalmistusele, jooksutehnika ja kiiruse parandamisele. Treener ise ütleb jooksutrennide kohta järgmist: „Iga treening on omaette kogemus, mis viib eesmärkidele sammukese lähemale. Lisaks ei võta jooksutrenn palju aega – riided selga ja jooksurajale!“

Treeningud toimuvad kolmel teisipäeval (26.03, 2.04 ja 9.04) kell 18.30–19.30, kogunemine Rabajooksu stardipaigast Kalda tn 20 vastast. Vajalik on etteregistreerimine e-kirja teel janika.kleemann@tallinnlv.ee.

Head Uudised GoodNews