1. Avaleht
  2. Sport
  3. Profipoksisari püüab Eestisse turiste meelitada
Profipoksisari püüab Eestisse turiste meelitada

Profipoksisari püüab Eestisse turiste meelitada

Profipoksisari püüab Eestisse turiste meelitadaEttevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) andis MTÜ-le Kindel Käsi ligi 61 500 eurot rahvusvahelise profipoksiürituse Giga Boxing Night Estonia korraldamiseks.

“Oleme endale eesmärgiks võtnud võimalikult kõrgetasemelise ja rahvusvahelisele publikule mõeldud profipoksiürituse korraldamise,” ütles MTÜ Kindel Käsi juhatuse liige Ervin Kade.

“Meie visioon on luua profipoksi võitlusürituste sari, mis hakkab toimuma Eesti erinevates paikades kolm korda aastas. Usume, et eelolev üritus on parim võimalus kodumaa tutvustamiseks välisturul pärast eelmisel suvel Tallinna laululaval toimunud Robbie Williamsi suurepärast kontserti,” sõnas Kade.

“Üritus jõuab tänu EAS-ile otseülekandes ka mitmetesse rahvusvahelistesse tele- ja internetikanalitesse. Leiame, et tegemist on ainulaadse võimalusega kutsuda Eestisse välisturiste ning reklaamida meie armast kodumaad kui turismipiirkonda,” lisas Kade.

Kade sõnul on koostöös võitlejate ja kohalike stsenaristidega valmimas reklaamiklipid, kus tähtsaimal kohal on Eesti kui reisisihi tutvustamine.

Ühtlasi saab tegemist olema Eesti esimese ja suurima rahvusvahelise profipoksiüritusega, kus jagatakse esimest korda välja ka Eesti võitlusspordi ajaloo rahvusvaheline profipoksi tiitel.

“Läbirääkimised on käimas Soome ühe populaarseima sportlase, Skandinaavia hinnatuima profipoksija ja endise Euroopa meistri Robert Heleniusega ning Eestist pärit ning ka meie koondist esindanud Artur Akavoviga, kelle valduses on WBO Euroopa tiitel,” ütles Kade.

Peaüritus toimub 21. märtsil Tondiraba jäähalli Tallinn Arenal, kuhu oodatakse lisaks poksistaaridele ka 100 välisajakirjanikku ja 2000 võistlushuvilist raja tagant.

Head Uudised GoodNews