1. Avaleht
  2. Sport
  3. POLITSEINIKUD JA PÄÄSTJAD ÜHENDASID JÕUD! Lääne-Virumaa politseinikud ja päästjad ühendasid palliplatsil jõud
POLITSEINIKUD JA PÄÄSTJAD ÜHENDASID JÕUD! Lääne-Virumaa politseinikud ja päästjad ühendasid palliplatsil jõud

POLITSEINIKUD JA PÄÄSTJAD ÜHENDASID JÕUD! Lääne-Virumaa politseinikud ja päästjad ühendasid palliplatsil jõud

Maakonna au kaitsesid ainsa esindusena päästjad ja politseinikud, meeskonna kapteniks oli maavanem isiklikult Foto: Spordipilet.ee
Maakonna au kaitsesid ainsa esindusena päästjad ja politseinikud, meeskonna kapteniks oli maavanem isiklikult
Foto: Spordipilet.ee

Laupäeval toimus Rae vallas riigiametnike korvpalliturniir, kus Lääne-Virumaa au kaitsesid ainsa esindusena päästjad ja politseinikud, meeskonna kapteniks oli maavanem isiklikult.

Kokku osales turniiril 12 võistkonda. Lääne-Viru maakonna 7-liikmeline meeskond asus võistlustulle kell 11 ja saavutas lõpptulemusena üheksanda koha.

“Kaks valusat kaotust ja kaks tublit võitu on see, mille pealt järgmisel aastal edasi minna. Meeste ja naiste kohta, kes väljakul esimest korda kohtusid ei ole üldse paha tulemus. Igal juhul tunnustus kõikidele tublidele ja järgmine aasta teeme jõulise sammu edasi,” kommenteeris maavanem Marko Torm naerusui.

Lääne-Viru maakonna esinduses mängisid Jaak Kirsipuu, Alar Tetting, Ksenia Vihrina, Hennik Penek, Tauno Lempu ja Marko Torm. Tõelise võõrleegionärina panustas võimsalt ka Rakvere Reaalgümnaasiumi õpetaja Mikk Joorits.

Riigiametnike korvpallimeistriks kuulutati Keskkonnaministeerium, kellele nelja punktiga tuli alla vanduda Päästeameti võistkonnal. Pronksiheitluses võitis Riigikogu kantselei Keskkonnainspektsiooni tulemusega 23:30.

Head Uudised GoodNews