1. Avaleht
  2. Sport
  3. Politsei tunnistas parimaks meessportlaseks jõutõstja
Politsei tunnistas parimaks meessportlaseks jõutõstja

Politsei tunnistas parimaks meessportlaseks jõutõstja

Politsei- ja piirivalveameti möödunud aasta parima sportlase tiitli said Rapla politseijaoskonna uurija Triin Tähtla ja Põhja prefektuuri välijuht Marek Vähi.

Vähi tõi mullu Eestile Euroopa klassikalise jõutõstmise meistrivõistlustelt kuldmedali. Marek sai kuldmedaleid ka Eestist, tulles esikohale klassikalise tõstmise meistrivõistlustel ja lamades surumises.

Möödunud aastast on Tähtlal ette näidata esikoht Eesti meistrivõistlustel naiskondlikus arvestuses spordipüstolist laskmises, 2. koht naiskondlikult politsei laskmise meistrivõistlustelt, esikoht politsei orienteerumise meistrivõistlustelt, 2. koht politsei kergejõustiku meistrivõistluste 100 meetri jooksus ning 3. koht kettaheites, kuulitõukes ja teatejooksus.

Eesti Politsei Spordiliidu president Allar Raja ütles, et talle valmistab heameelt politseispordi areng, inimeste pealehakkamine ja märkimisväärsed saavutused nii Eesti kui ka rahvusvahelisel tasemel.

Möödunud aasta kõige sportlikuma prefektuuri tiitli pälvis teist aastat järjest Lääne prefektuur. Prefekt Kaido Kõplas rääkis, kui tähtis on juhtide toetus spordiharrastustele. „Sportiv inimene on tervem nii kehalt kui ka vaimult ja sellest võidab kogu organisatsioon,“ ütles Kõplas.

Sportliku visaduse tiitli pälvis Jelena Všivtseva, kellel on muljetavaldav kogu medaleid nii suusatamises, ujumises, krossijooksus kui ka jalgrattakrossis. Kõige sportlikuma abipolitseiniku tiitel läks Jaago Männistele Põhja prefektuurist, kes saavutas PAP laskmise meistrivõistlustel 2. koha. Parimaks tulevikulootuseks sai politsei- ja piirivalvekolledži kadett Liisu Mitt, kes saavutas eelmisel aastal mitmeid auhinnalisi kohti sõudmises ja ujumises.

Head Uudised GoodNews