1. Avaleht
  2. Sport
  3. PALJU ÕNNE! Selgusid tänavused Tallinna parimad sportlased
PALJU ÕNNE! Selgusid tänavused Tallinna parimad sportlased

PALJU ÕNNE! Selgusid tänavused Tallinna parimad sportlased

Vibulaskur Ülle Kell ja vehkleja Nikolai Novosjolov
Vibulaskur Ülle Kell ja vehkleja Nikolai Novosjolov
Fotod: Albert Truuväärt

Eile õhtul Mustpeade majas toimunud pidulikul galaüritusel selgusid tänavused Tallinna parimad sportlased ja võistkond – parima naissportlase tiitli pälvis vibulaskja Ülle Kell, parima meessportlase tiitli vehkleja Nikolai Novosjolov ja parimaks sportmängude võistkonnaks kuulutati BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond.

Ülle Kell võitis 2017. aastal kolm tiitlivõistluste medalit, saavutades maailmameistri tiitli vibujahis ja Euroopa meistri tiitli maastikulaskmises ning hõbemedali maailmameistrivõistlustelt maastikulaskmises. Ülle Kella treener on Katrin Virula.

Nikolai Novosjolov võitis tänavu kaks tiitlivõistluste medalit – maailmameistrivõistlustel individuaalses epeevehklemises hõbemedali ja Euroopa meistrivõistlustele pronksmedali. Nikolai Novosjolovi treenerid on Igor Tšikinjovi ja Peeter Nelis.

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond on Eesti meister ja karikavõitja 2016/2017 hooajal, saavutas Balti Liigas 4. koha ja osales VTB Ühisliiga sarjas.

Parimaid sportlasi tunnustasid Tallinna Linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart, linnapea Taavi Aas ja abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Tallinna linn tunnustas ja autasustas eile õhtul Mustpeade majas traditsioonilisel galaüritusel oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid juba 23. korda.

Head Uudised GoodNews