1. Avaleht
  2. Sport
  3. PALJU ÕNNE! Pealinna parimad sportlased on tänavu Irina Embrich ja Ott Kiivikas
PALJU ÕNNE! Pealinna parimad sportlased on tänavu Irina Embrich ja Ott Kiivikas

PALJU ÕNNE! Pealinna parimad sportlased on tänavu Irina Embrich ja Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Foto: Svetlana Aleksejava
Ott Kiivikas
Foto: Svetlana Aleksejava

Mustpeade majas toimus eile õhtul pidulik Tallinna spordiaasta lõpetamine, kus abilinnapea Mihhail Kõlvart kuulutas välja ka Tallinna parimad lõppeva aasta sportlased ja parima võistkonna.

Parima naissportlase tiitli pälvis tänavu Irina Embrich ja parima meessportlase tiitli Ott Kiivikas. Parimaks võistkonnaks pärjati Tallinna FC Infonet jalgpallimeeskond.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul võib tänavust olümpia-aastat pidada väga edukaks spordiaastaks. „Meie atleedid saavutasid Rio de Janeiro olümpiamängudel väga kõrgeid ja hinnalisi kohti, ületades nii iseennast kui ka seniseid rekordeid,“ märkis Kõlvart. „Tallinna linn on alati pidanud oluliseks väärtustada sporti ning ka tublide sportlaste tunnustamine on kujunenud linnas pikaajaliseks traditsiooniks – tänavu autasustas Tallinn 22. korda oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid.“

Irina Embrich Foto: Svetlana Aleksejava
Irina Embrich
Foto: Svetlana Aleksejava

Tallinna aasta parima sportlase ja võistkonna valimistel oli võimalik internetihääletusel osaleda kõigil linlastel.

Sel aastal olid parima naissportlase tiitlile esitatud Irina Embrich, Ksenija Balta, Elisabeth Egel, Kristina Koroljak, Jelizaveta Plahti. Parima meessportlase tiitlile kandideerisid Martin Kupper, Gerd Kanter, Heiki Nabi, Mart Seim ja Ott Kiivikas ning sportmängude võistkonna tiitlile Tallinna FC Infonet jalgpallimeeskond, Selver Tallinn võrkpallimeeskond, BC Kalev/ Cramo korvpallimeeskond, 1182 Tallinn korvpallinaiskond ja SK Reval Sport/ Mella käsipallinaiskond.

Joanna Koovit Head sõnad on inimese hingele tõeline palsam. Uudiseid on igasuguseid, aga head on just need, mis panevad silma särama, annavad lootust ning kannavad sind julgelt edasi – teades, et headus on päriselt maailmas olemas!
Hea sõna muudab maailma.