1. Avaleht
  2. Sport
  3. Ööjooks sulatab nädalaks hinnad
Ööjooks sulatab nädalaks hinnad

Ööjooks sulatab nädalaks hinnad

Foto: Ain Liiva
Foto: Ain Liiva

Läheneva sõbrapäeva puhul ja liikumisaasta rütmis on registreerumised 10. veebruarist kuni 16. veebruarini Eesti Ööjooksu kõikidele distantsidele 25 % soodsamad.

“Teeme soodusregistreerimise perioodil viimase sellises ulatuses kampaania, et võimaldada inimestel liikumisaastal üksi või koos sõbraga selle suve erilisemale jooksupeole kirja panna,” selgitas võistluse peasekretär Riina Ignatov.

Eesti Ööjooksu korraldustoimkonna liikme Kristel Kitsingu ütlusel on sõbrapäeval oluline üllatusmoment. Valdavalt harrastatakse tema hinnangul tubaseid ettevõtmisi nagu näiteks restoranis einetsamine, teatri-või kinokülastus. “Liikumisaasta rütmis on hea võimalus panna sõpru rohkem märkama sporti ja liikumisharrastust ning neid sõbrapäeval pääsmega üllatada.”

Eesti Ööjooksule registreerimine toimub veebilehel www.ööjooks.ee. 25 % soodustuse kõikidele distantsidele tagab 10.-16. veebruarini allahindluskood liikumisaasta.

5 ja 10 km distantsi registreerumishinnas sisaldub Eesti Ööjooksu puuvillane T-särk ja 21,1 km puhul hingavast materjalist võistlussärk.

Kõik Eesti Ööjooksu põhidistantside lõpetajad premeeritakse Viking Line kinkekaardiga edasi-tagasi reisiks Soome ja Selveri energiat taastava kinkekotiga. Poolmaratoni lõpetajad saavad lisaks ka Aqva Spa kinkekaardi tasuta pääsuks Aqva Spa sauna- ja veekeskusesse ja Eesti Ööjooksu medali.

Kolme aastaga Eestis suuruselt teiseks universaaljooksuks kujunenud Eesti Ööjooks toimub tänavu Rakvere linna tänavatel 16. augustil.

Head Uudised GoodNews