1. Avaleht
  2. Sport
  3. OlyBet on nüüdsest NBA ametlikuks spordiennustuse partneriks Eestis ja Baltikumis
OlyBet on nüüdsest NBA ametlikuks spordiennustuse partneriks Eestis ja Baltikumis

OlyBet on nüüdsest NBA ametlikuks spordiennustuse partneriks Eestis ja Baltikumis

Olympic Entertainment Group AS (OEG) ja NBA (National Basketball Association) sõlmisid mitmeaastase eksklusiivkokkuleppe, millega saab OlyBetist eksklusiivne spordiennustuse partner NBA-le Eestis, Lätis, Leedus ning Slovakkias. 

NBA 2019-2020 stardib taas täna ehk 30. juulil. Playoffides pannakse pall mängu 17. augustil.  

OEG kaudu saavad nüüd tuhanded korvpallifännid Eestis ja teistes Balti riikides läbi spordiennustuse kaasa elada NBA lahingutele nii läbi OlyBeti online keskkonna kui ka spordibaaride. 

Ekslusiivne partnerkokkulepe katab veel NBA sotsiaalmeedia- ja digiplatvorme. Lisaks saab OEG-st alates 2020/2021 hooajast piirkonna ametlik NBA free-to-play ja NBA Pick’Em mänguplatvormide spordiennustuse partner.

“Meil on hea meel teha koostööd OEG-ga, mis on piirkonna juhtiv spordiennustuse ja meelelahutusettevõte. Ajastus kokkuleppeks on ideaalne, taasalustame hooajaga ning NBA mängud on eetris Euroopas parimal eetriajal, iga päev,” ütles Scott Kaufman-Ross, kes on NBA presidendi asetäitja, juhtides Fantasy & Gaming üksust. “Koostöö annab OlyBetile võimaluse luua oma piirkonnas kõige autentsem NBA spordiennustuse kogemus ning pakkuda fännidele võimaluse kaasa elada NBA mängudele.” 

“Meie piirkonna korvpallisõbrad saavad hea võimaluse läbi mängude, ürituste, sotsiaalmeedialahenduste ning parima spordiennustuse NBA-le kaasa elada,” lausus Corey Plummer, Olympic Entertainment Group AS-i juhatuse esimees ja tegevjuht. “Partnerluses NBA-ga oleme jätkuvalt innovatiivsed ning loome uusi võimalusi meie klientidele ja korvpallisõpradele.”  

Osana sõlmitud kokkuleppest on OEG-l õigus kasutada ametlikku NBA brändingut oma spordiennustuse kampaaniates Eestis, Lätis, Leedus ja Slovakkias. OEG ja NBA teevad koostööd vastavalt heale tavale ja kaitsevad NBA mängude usaldusväärsust. 

Alates 30. juulist mängib 22 meeskonda kaheksa mängu kuni 14. augustini Floridas, ESPN Wide World of Sports spordikompleksis, Walt Disney World teemapargis. Playoff’id algavad 17. augustil. 

Fännid saavad uudiste, mängutulemuste ja videote jaoks allalaadida ametliku NBA Appí  iOS ja Android seadmele ning jälgida  NBA  Instagram’i  NBAEurope.  NBA ametlikku nänni saab osta NBAStore.euSpordiennustuse sõbrad saavad oma lemmikutele kaasa elada olybet.ee vahendusel.

Head Uudised GoodNews