1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. NUMBER ONE FIGHT SHOW! Maksim Vorovski alistas neljakordse maailmameistri Cheick Sidibe
NUMBER ONE FIGHT SHOW! Maksim Vorovski alistas neljakordse maailmameistri Cheick Sidibe

NUMBER ONE FIGHT SHOW! Maksim Vorovski alistas neljakordse maailmameistri Cheick Sidibe

Foto: Number One Fight Show
Foto: Number One Fight Show

Nädalavahetusel Tallinnas Tondiraba jäähallis toimunud võitlusspordiürituse Number One Fight Show oodatuimas matšis oli võidukas Eesti võitleja Maksim Vorovski, kes alistas K-1 reeglitega peetud duellis kuni 83 kilogrammi kaalukategoorias kikkpoksis neljal korral maailmameistriks kroonitud Prantsusmaa võitleja Cheick Sidibe.

Max tunnistati võitjaks kolme raundi järel võidu kohtunike häältega, ta oli ringis vastasest igati üle ning viimases raundis saatis ta Sidibe ka korraks põrandale. Vorovski oli võimas ka 2015. aastal Tallinnas toimunud King of Kings tiitlimatšil, kus ta raskes heitluses alistas Igor Ljapini.

Eesti võitlejatest olid edukad ka Mirkko Moisar, kes alistas -71 kg kaaluvate meeste konkurentsis lisaraundi järel kohtunike häältega kreeklase Meletis Kakaoumpavasi ning kaalus kuni 80 kilogrammi oli  Hendrik Themas üle valgevenelasest Jevgeni Mjagkovist, võites teda esimeses raundis nokaudiga. Profipoksis tegi debüüdi Rain Karlson, kes alistas kohtunike häältega lätlase Kristaps Briedise.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews