1. Avaleht
  2. Sport
  3. Nordea ühisliigal on uus kodulehekülg
Nordea ühisliigal on uus kodulehekülg

Nordea ühisliigal on uus kodulehekülg

Nordea ühisliiga kodulehtTänasest on Nordea ühisliigal oma kodulehekülg, mis asub aadressil www.wbbl.eu. Uus kodulehekülg kajastab kõike liigaga seotut alates statistikast, intervjuude ning fotogaleriideni. Nordea Basketball league ehk Nordea ühisliiga on Eesti ja Läti Korvpalliliidu ühisprojekt, mis sai alguse 2012/2013 hooajal.

2013. aastast toetab ühisliigat Nordea pank. “Rahvusvahelise pangana on Nordeal hea meel toetada ettevõtmist, mis annab naiskorvpalluritele võimaluse saada rahvusvahelist võistluskogemust ja seeläbi anda lisainnustust ning teha sportlikus arengus olulisi samme,” kommenteeris nimisponsori staatust Nordea panga juhatuse liige Andreas Laane.

Nordea ühisliiga on loodud Eesti ja Läti meistriliigas osalevatele naiskondadele ning liiga eesmärk on pakkuda klubidele rohkem mänge ja tugevat rahvusvahelist konkurentsi, mille läbi tõsta naiskodade üldist taset ja populariseerida naistekorvpalli mõlemas riigis.

Kasvanud mängude arv, tihenenud konkurents ning ühised pingutused turunduse vallas on juba tänaseks andnud naiste korvpallile jõulise tõuke, kuid ühisest liigast tulenev sünergia pole kindlasti veel ammendatud.

Head Uudised GoodNews