1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. NOORTE GOLFISARI VALGERANNAL! Esikohad noppisid lätlased
NOORTE GOLFISARI VALGERANNAL! Esikohad noppisid lätlased

NOORTE GOLFISARI VALGERANNAL! Esikohad noppisid lätlased

Premia-2015Kolmapäeval 15. juunil mängiti Premia Noortesarja teine etapp Valgerannas. White Beach Golf töökas ja tubli meeskond oli ette valmistanud suurepärase raja, kirjutab ajakiri Golf.

Hommikul tervitas noori kaunis suveilm, mis aga päevaga natukene tusasemaks muutus. Tuul tõusis, mõned piisad vihma tuli ähvarduseks, aga õnneks päris sajuks siiski ei läinud. Seekord oli osalejate hulgas suur hulk Läti golfinoori, mis tegi võistluse tõsiseks Eesti-Läti maavõistluseks.

Tänu lõunanaabritele oli konkurents kõikides klassides oluliselt teravam ning kokku oli stardis 72 tulevikulootust! U9 võistlusklassi paremad tulemused olid seekord lätlaste teha. Esikoha teenis 36 punktiga Katrina Bulkovska Viesturi golfiklubist, kellele järgnes Liliana Krole Ozo golfiklubist 35 punktiga.

Parima eestlasena selles klassis jäi kolmandaks Andreas Robin Pukspuu EGCC-st. U12 klassi esikoht läks samuti Lätti, sest 22 punktiga oli päeva parim Karlis Karls Remesis Ozo golfiklubist. Tubli teise koha mängis välja 21 punktiga EGCC tulevikulootus Henry Mägi. U15 klassis parimate selgitamisel mängiti välja väga tublisid tulemusi.

Päeva parimad olid 45 punktiga Enija Matveja Ozo golfiklubist ja Mihkel Paloots Otepää golfiklubist. Händikäpi reegli põhjal sai väikese paremuse ning seeläbi etapi esikoha Mihkel. Tasatulemused olid seekord teemaks, sest ka U18 klassis teenisid päeva kaks parimat võrdselt 39 punkti – Karel Räppo Otepää golfiklubist ning Mark Merilai EGCC-st. Parem händikäpp andis eelise ning seega juba teise järjestikuse etapivõidu Mark Merilaile.

OPEN klass oli puhtalt Eesti siseasi, kus samuti kaks parimat mängisid võrdse tulemuse. Selles klassis mängitakse puhast löögimängu ning päeva parimaks jäi vahelduva ilmaga 80 lööki, mille mängisid Aaron Kobin ja Ralf Henri Põldoja EGCC-st. Tugevam lõpp ehk parem skoor viimastel radadel, tõstis võitjaks Aaroni!

Palju õnne kõikidele võitjatele ja teistele, kes mängisid häid tulemusi, kuid seekord kahjuks auhinnalaua juurde ei pääsenud. Järgmine osavõistlus on 29. juunil Ozo Golfis Riias ja registreerimine juba alanud.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews