1. Avaleht
  2. Sport
  3. Noorte autospordisari ZEBRA CUP – „Noored Roolis“ jõuab pühapäeval Tallinnasse
Noorte autospordisari ZEBRA CUP – „Noored Roolis“ jõuab pühapäeval Tallinnasse

Noorte autospordisari ZEBRA CUP – „Noored Roolis“ jõuab pühapäeval Tallinnasse

Foto: Noored Roolis
Foto: Noored Roolis

Teist aastat korraldatav noortesari ZEBRA CUP – „Noored Roolis“ jõuab sellel pühapäeval esmakordselt Tallinnasse, kui sarja neljas etapp sõidetakse Saku Suurhalli parklas. Tegu on sarjaga, kuhu on oodatud osalema kõik 8-15 aastased poisid ja tüdrukud. Sarjas sõidetakse identsete Renault Clio autodega ja korraldajate poolt on noortele kõrvalistmele toodud juhendama spetsialistid, kui selleks on soovi. Kõrvalistmel võib juhendada ka lapsevanem.

Saku Suurhalli parklas 25. mail sõidetava neljanda etapi algus on kell 12.00, registreerimine võistlusele algab kell 10.30. Osavõtumaks on 20 eurot, mis sisaldab auto renti, kütust ja rehve. Vanuseklassideks on 8-12 poisid, 8-12 tüdrukud, 13-15 poisid ning 13-15 tüdrukud.

ZEBRA CUP – “Noored roolis 2014” on autokool ZEBRA, Tartu linna, Rannaküla jäärajakeskuse ja EAL rallikrossi komitee (ERK) poolt ellu kutsutud koostööprojekt, õpetamaks noori poisse ja tüdrukuid varakult autoga targalt ja ohutult sõitma nii talvel jäärajal kui suvel asfaldil.

Kogemused saadakse harjutades ja omavahel võisteldes. Võistlussari koosneb jääraja etappidest talvel ning asfaldil ja kruusal sõidetavatest etappidest suvel. Sõidetakse standardsete Renault Twingo´dega, mis antakse võistlejaile korraldaja poolt. Sarja võitjaid ootab hinnaline üllatusauhind, kõigi osalejate vahel loositakse välja loosiauhindu.

Head Uudised GoodNews