1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Niitväljal toimub Estonian Amateur Open 2013 by Ernst &Young
Niitväljal toimub Estonian Amateur Open 2013 by Ernst &Young

Niitväljal toimub Estonian Amateur Open 2013 by Ernst &Young

19.-21. juunil toimub Niitväljal rahvusvahelise tähtsusega  golfivõistlus Estonian Amateur Open 2013 by Ernst & Young. Sel aastal osaleb 73 võistlejat 9. riigist.

Kolmepäevase võistluse käigus selgitatakse individuaalarvestuses välja võitjad nii naiste kui meeste klassis. Võistlemas on mitmed võimekad  mängijad nii Skandinaaviast, Baltikumist kui Venemaalt, teiste seas Läti endine peaminister Vilis Krištopans.

Kokku on registreerinud 56 meest ning 17 naist.

Eesti Golfi Liidu peasekretär Rein Raudsepa sõnul annab kõrgetasemeliste võistluste korraldamine tugeva tõuke Eesti golfikultuuri edendamisele ning lisab eestlastest golfimängijatele motivatsiooni. “Kui eelmistel aastatel on lisaks meie oma Mari Suursalule võidukad olnud teiste riikide sportlased, siis sel aastal ootame kõrgeid tulemusi ka oma meesvõistlejatelt. Golfiliidu saavutusspordi toimkonna juhi Marko Palmi poolt edukalt käivitatud Eesti golfikoondise töö annab põhjust oodata põnevat mängu eestlastelt endilt, koduväljak pakub täiendavat tuge,” ütles Raudsepp.

“Möödunud nädalal edukalt läbiviidud seenioride Euroopa meistrivõistlused Jõelähtmel said kiitva hinnangu nii Euroopa spordiametnike kui võistlejate poolt, loodame, et ka käesolevatel võistlustel suudame kõigile osalejatele pakkuda nauditavaid golfielamusi ,” lisas Raudsepp.

Niitvälja Golfiklubi valiti 2011. ja 2012. aastal Eesti Golfi Liidu poolt parimaks golfiklubiks Eestis.

Estonian Amateur Open 2013 by Ernst & Young golfiturniir kuulub Euroopa Golfi Assotsiatsiooni võistluskalendrisse ja World Amateur Golf Ranking turniiride nimekirja, kus võistlejad saavad teenida maailma edetabeli punkte.

Head Uudised GoodNews