1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. NAISTE KARIKAS! Golfitarid, kiirustage ennast kirja panema!
NAISTE KARIKAS! Golfitarid, kiirustage ennast kirja panema!

NAISTE KARIKAS! Golfitarid, kiirustage ennast kirja panema!

Foto: WBG
Foto: WBG

18. juulil toimub Pärnumaal Valgeranna golfiklubis kaunite golfitaride ihaldatuim võistlus Eesti Naiste Karikale, kus võisteldakse nii individuaalselt kui ka klubide vahelises võistkondlikus mõõduvõtmises.

Võistkondade koosseisu kinnitavad klubide kaptenid registreerunud võistlejatest hiljemalt 10. juuliks e-posti aadressil riina.paluvee@gmail.com ja klubi võistkonna moodustavad kuni 8 ühe klubi mängijat võistlusklassist I-III, kuigi individuaalselt mängitakse löögimängu ja HCP-löögimängu. Klubi võib võistelda ka mitme võistkonnaga.

Üldine registreerimine lõpeb 13. juulil kell kell 18 ja seda on enne kellaaja kukkumist võimalik teha süsteemis Golfbox või meiliaadressil caddiemaster@wbg.ee. Stardijärjestus avaldatakse 17. juulil kell 14 GolfBoxis, WBG ja EGL kodulehtedel.

Kaunid golfinaised, kui soovite, et teie ja sõbrannade moodustatud võistkonna nimi graveeritakse Eesti Naiste Karikale ning see ihaldusväärne karikas jääb aastaks teie klubisse, meenutamaks üht võistluslikku ja võidukat päeva, siis lööge kindlasti kaasa!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews