1. Avaleht
  2. Sport
  3. MyFitness avab pealinnas basseiniga spordiklubi
MyFitness avab pealinnas basseiniga spordiklubi

MyFitness avab pealinnas basseiniga spordiklubi

Eesti suurim spordiklubide kett MyFitness avab järgmise aasta alguseks Tallinnas Rävala puiesteel asuvas Euroopa Liidu Majas üle 2000-ruutmeetrise spordiklubi koos basseiniga.

MyFitnessi juhatuse esimehe Erkki Torni sõnul on Tallinna kesklinnas uue klubi avamine kooskõlas ettevõtte strateegiliste eesmärkidega. „Tänases linnapildis on näha uute kinnisvaraarenduste jõudsat kasvu, sealhulgas täiendavate büroode lisandumist kesklinna piirkonda. Soovime Tallinna arengutega kaasas käia ning pakkuda oma liikmetele veelgi laiemat teenuse ja asukohtade valikut just seal, kus see neile on kõige mugavam,“ kommenteeris Torn, rõõmustades ka esmakordse koostöö üle Euroopa Liidu Maja omaniku Lords LB Asset Managemendiga, mis tegutseb suurelt kogu Baltikumis ning millel on terviklik visioon kõigi oma arenduste osas.

MyFitness Eesti tegevjuhi Tiina Otsa sõnul on uue MyFitness klubi ehitusega aadressil Rävala 4 plaanis alustada juba käesoleva aasta oktoobris ning klubi on kavas liikmetele avada selle aasta lõpus või uue alguses. Uus südalinnas paiknev klubi saab olema suure formaadiga, üle 2000-ruutmeetrise pinnaga ning hakkab pakkuma MyFitnessi kvaliteedile vastavat rühmatreeningute programmi ja Technogymi uusimate seadmetega varustatud jõusaali. Lisaks sellele tuleb kesklinnale unikaalne võimalus kasutada basseini, lõõgastus- ja saunaala ning massaažikabineti teenuseid.

„Hetkel on meil kesklinnas kolm spordiklubi, mis kõik on tallinlaste poolt hästi vastu võetud, täiendavad üksteist erinevate võimaluste poolest ning pakuvad koos head kombinatsiooni igale maitsele. Uue klubiga avaneb meie liikmetele ka võimalus ujumiseks ning uuenduslikeks treeningprogrammideks, millega on ketil plaanis välja tulla käesoleva aasta sügisel,“ ütles Otsa ja lisas, et tegu on ettevõtte 19. spordiklubiga Eestis.

“Oleme väga uhked Euroopa Liidu Majas kõrge teenusekvaliteedi poolest tuntud MyFitnessi klubi avamise üle ja meil on hea meel, et saame seeläbi veelgi enam panustada oma büroopindade kasutajate mugavusse,“ ütles Euroopa Liidu Maja juhatuse liige ja Lords LB Asset Management fondihaldur Manfredas Dargužis.

Head Uudised GoodNews