1. Avaleht
  2. Sport
  3. My Fitness esitleb homme uut treeningkava Naine
My Fitness esitleb homme uut treeningkava Naine

My Fitness esitleb homme uut treeningkava Naine

Foto: Pixabay.com

Homme esitleb My Fitness Kaubamaja kevadkampaaniast inspiratsiooni saanud uut treeningkava Naine, mis on mõeldud kõikidele naistele vanusest ja senisest treeningustaažist hoolimata.

„Kaubamaja kevadkampaania ajal kõlanud Leslie Laasneri ja Evelin Võigemasti lugu „Naine“ osutus ülipopulaarseks ning kiiresti jõudis meieni teateid sellest, et „Naine“ kõlab ka mitmetes treeningsaalides üle Eesti. Sellest sündiski idee arendada loost lausa uus treeningkava ning kutsuda uude trenni kõiki naisi – nii juba kogenud treenijaid kui ka neid, kes erinevatel põhjustel trennis mõnda aega käinud pole. My Fitnessi professionaalne meeskond pani kokku spetsiaalse treeningkava, mis on jõukohane võimalikult paljudele sõltumata vanusest ja treenituse tasemest,“ rääkis Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratas. „Et jõuaksime selle uudisega võimalikult suure auditooriumini, otsustasime My Fitnessi endale külla kutsuda 9. mail toimuval Ostlejate pidupäeval, kuhu on ootuspäraselt tulemas tavapäevast kordades rohkem inimesi,“ lisas Britta Ratas.

My Fitnessi professionaalne meeskond pani kokku spetsiaalse treeningkava, mis on jõukohane võimalikult paljudele sõltumata vanusest ja treenituse tasemest.

Spordiklubiga liitumine tasuta

My Fitness esitleb uut treeningkava Naine Tallinna Kaubamajas 9. mail kell 15-20. Samal ajal on võimalik My Fitnessi spordiklubiga ka tasuta liituda. „Loodame kohale tulnud naisi piisavalt inspireerida ning et trennituleku teelt kaoks ka viimased takistused, pakume ainult Kaubamajas oleku ajal My Fitnessiga tasuta liitumise võimalust,“ ütles My Fitnessi turundusjuht Marika Mäsak. Uue treeningprogrammiga liitunuid lubab My Fitness ka kõikide treeninguga seotud küsimuste osas nõustada nii käesoleval kolmapäeval kui ka treeningusarja alguses alates 14. maist. Treeningsari Naine ootab osalejaid My Fitnessi Rävala spordiklubis Tallinnas ja peagi ka Kesklinna spordiklubis Tartus.

„Treeningsarjas Naine pööratakse palju tähelepanu liikumisele ja heale emotsioonile – see trenn ei võta hingetuks, aga samas aitab kindlasti vormi parandada. Sarja erinevad treeningud on pühendatud hea vormi erinevatele aspektidele, andes tööd nii käte- kui tuharalihastele, suurendades vastupidavust ning läbi tantsulise poole ka koordinatsiooni ning painduvust. Kõige tähtsam on aga see, et treeningsarja Naine trennid on lihtsalt nii lõbusad!“ selgitab My Fitnessi treeningute juht Eva Ottas.

Treeningsarjas Naine pööratakse palju tähelepanu liikumisele ja heale emotsioonile – see trenn ei võta hingetuks, aga samas aitab kindlasti vormi parandada.

Head Uudised GoodNews