1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. MIDAGI ERILIST! Niitvälja golfivõistlus selgitab välja kaptenid
MIDAGI ERILIST! Niitvälja golfivõistlus selgitab välja kaptenid

MIDAGI ERILIST! Niitvälja golfivõistlus selgitab välja kaptenid

Foto: EGCC
Foto: EGCC

Estonian Golf & Country Club (EGCC) soovitab golfihuvilistel silmatorkavalt kalendrisse ära märkida: “Sea Course, reede, 17. juuli kell 14!” Just siis toimub Captain Challenge by Ballantine’s golfivõistlus. Mõõduvõtmine saab alguse ühisstardist ning mänguvormiks on hcp löögimäng. Registreerimine lõpeb kolmapäeval, s.o 15. juulil kell 18.

Osalema on oodatud kõik vähemalt 18-aastased golfimängijad, kes omavad koduklubi ning kelle hcp on kuni 36. Maksimaalne osalejate arv on 96. Iga võistlusklassi 3 parimat pääsevad EGCC ja Niitvälja kaptenivõistluste finaali. Finaal toimub Estonian Golf & Country Clubis 15. augustil. Kaptenite finaalis saab võistelda ainult oma koduklubi eest, kus mänguformaatideks on match-play ja foursome.

Autasustatakse iga võistlusklassi kolme paremat mängijat, erivõistluste võitjaid ning parimat meeste ja naiste scratch tulemust. Lisaks loositakse kõikide osavõtjate vahel välja Ballantine’s auhindu. Toimub ka traditsitsiooniks kujunenud lõbus viktoriin – EGCC kapten Urmas Isok selgitab välja kolm parimat, kes saavad oma teadmiste eest samuti vääriliselt autasustatud. EGCC Captain Challenge by Ballantine’s võistluse raames saab lunastada pääsu BMW Golf Cup International Eesti finaalvõistlusele, mis sel aastal peetakse Niitvälja Golfiklubis 22. augustil.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews