1. Avaleht
  2. Sport
  3. McDonald’s saadab ühe Eesti lapse UEFA EURO 2016TM finaalmängule
McDonald’s saadab ühe Eesti lapse UEFA EURO 2016TM finaalmängule

McDonald’s saadab ühe Eesti lapse UEFA EURO 2016TM finaalmängule

Lukas Elo (esiplaanil) saadab FIFA MMil 2014. aastal staadionile Pablo Zabaleta
Lukas Elo (esiplaanil) saadab FIFA MMil 2014. aastal staadionile Pablo Zabaleta

McDonald’s annab kampaania “Saada staar staadionile!” raames ühele 6–10-aastasele Eesti lapsele kordumatu võimaluse sõita koos lapsevanemaga Prantsusmaale ning saata 10. juulil toimuva UEFA EURO 2016TM finaalkohtumise eel miljonite vaatajate silme all üks jalgpallur staadionile.

UEFA EURO 2016TM finaalmängul Eestit esindav laps valitakse välja jalgpallipäeval, mida McDonald’s korraldab koostöös Eesti Jalgpalli Liidu ja Martin Reimi Jalgpallikooliga. Jalgpallipäeval saavad osaleda kõik 6–10-aastased lapsed ja see toimub 30. aprillil kell 11.00-14.00 Tallinnas, Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis. Üritusel osalemiseks on vaja täita lihtne ankeet, mis on kättesaadav kampaania veebilehel www.mcdonalds.ee/jalgpall.

“Lapsed ja nende heaolu on McDonald’s restoraniketi jaoks esmane prioriteet, mille edendamisse panustame kõikjal maailmas. Eesti osaleb McDonald’s globaalses Player Escort programmis juba viiendat korda ja meil on hea meel täita ka sel aastal ühe Eesti lapse unistus, andes talle koos lapsevanemaga võimaluse saada osa selle aasta kõige olulisemast jalgpallisündmusest. Lapsele saab osaks kordumatu võimalus sammuda suurel jalgpalliareenil ja see pakub elamuse kogu perele, mis jääb meelde kogu eluks,” sõnas McDonald’s tegevjuht Vladimir Janevski.

Lukas Elo FIFA MMil 2014. aastal (vasakult teine)
Lukas Elo FIFA MMil 2014. aastal (vasakult teine)

2014. aastal võitis McDonald’s “Saada staar staadionile!” kampaania Murastest pärit Lukas Elo, kes reisis koos oma isa Armas Eloga Brasiiliasse ja sai osa FIFA MMi poolfinaalmängust. Tänavuse kampaania võitev laps saab koos ema või isaga võimaluse osaleda UEFA EURO 2016TM finaalmängul, mis toimub 10. juulil Pariisist 10 kilomeetri kaugusel asuvas Saint-Deni linnas. Võitjad saavad auhinnaks kõik-hinnas reisi Prantsusmaale, mis hõlmab lennupileteid, majutust, meelelahutuslikku eriprogrammi koos teiste osalejatega, linnaekskursiooni Pariisis, pääsmeid UEFA EURO 2016TM finaalmängule ja palju kinke ning suveniire.

“See on suurepärane võimalus igale lapsele ja lapsevanemale ning ühtlasi lihtsaim viis pääseda UEFA EURO 2016TM finaalmängule! Jalgpallipäev on lõbus ja kõigile jõukohane sõltumata sellest, kas osalejad on jalgpalli enne mänginud või mitte. Jalgpallipäeval tuleb lapsel koos vanemaga sooritada mitmeid mängulisi ülesandeid, kus pannakse proovile nii nende osavus, meeskonnavaim kui ka teadmised,” sõnas Martin Reimi Jalgpallikooli juhataja Martin Reim.

Kõik on oodatud 30. aprillil Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis toimuvale jalgpallipäevale. Üritusele võib kaasa võtta terve pere, sest lisaks staarisaatja tiitlile kandideerijaile jätkub jalgpallipäeval meelelahutuslikke tegevusi ka teistele suurtele ja väikestele külastajatele. Registreerimisavaldus, kampaania tingimused ja lisainfo on leitav veebiaadressil www.mcdonalds.ee/jalgpall. Registreerumine on avatud kuni 29. aprillini või kuni kohtade täitumiseni.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews