1. Avaleht
  2. Sport
  3. Linnapea tervitas suurturniirist osavõtjaid
Linnapea tervitas suurturniirist osavõtjaid

Linnapea tervitas suurturniirist osavõtjaid

Eile Saku Suurhallis avatud Sportland U20 Euroopa korvpallimeistrivõistluste finaalturniiri avatseremoonial tervitas osalejaid Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

09. – 21. juulini toimub Tallinnas läbi ajaloo suurim korvpalliturniir – Sportland U20 Euroopa Meistrivõistlused. Turniir toimub Saku Suurhallis ja TTÜ Spordihoones ja koos Eestiga osaleb sellel Euroopa 20 edukamat korvpalliriiki. Kokku on Tallinnasse nendel nädalatel oodata kuni 500 sportlast ja tuhandeid spordihuvilisi.

„Meil on hea meel olla taaskord võõrustajalinnaks maailmatasemel spordivõistlusele. Korvpall on Eesti spordis olnud läbi aegade kõige populaarsem ala, mis kütab vaatajate kirgi ning meelitab rahva saali. Tahaksin tunnustada Eesti korvpallitegelasi selle eest, et U20 vanuseklassi Euroopa Meistrivõistluste korraldamine Tallinnas on võimalikuks osutunud. Tegemist on läbi ajaloo suurima korvpalliturniiriga Eestis,“ ütles Savisaar turniiri avades.

„Head võistlejad, nüüd on tulnud Teie aeg särada ning loodan, et naudite seda võimalust täiel rinnal. Innustan kõiki ning hoian omadele pöialt. Sport ühendab ning ma loodan, et hoolimata lõpptulemustest saavad sportlased siit endale väärt kogemused kogu järgnevaks sportlasteeks. Usun, et Tallinn, Eesti Korvpalliliit ja FIBA on omalt poolt kõik teinud, et turniir edukalt õnnestuks ning soovin head visketabavust noormeestele, ilusaid ning emotsionaalseid spordihetki ,“ soovis Savisaar.

Head Uudised GoodNews