1. Avaleht
  2. Sport
  3. Lauri Laats: meie väärikas eas tallinlaste sportlik vorm ja aktiivne eluhoiak äratavad imetlust
Lauri Laats: meie väärikas eas tallinlaste sportlik vorm ja aktiivne eluhoiak äratavad imetlust

Lauri Laats: meie väärikas eas tallinlaste sportlik vorm ja aktiivne eluhoiak äratavad imetlust

19. novembril toimus Mustamäe Linnaosa Valitsuse ja Mustamäe Päevakeskuse korraldatud traditsioonilise ülelinnaline eakate bowlinguturniir, millel juubelimaik juures – juba kümnes! Mustamäe Elamuste Keskuse bowlingusaali kogunes kaheksa võistkonda ja mitukümmend individuaalvõistlejat.

„Meie väärikas eas tallinlaste sportlik vorm ja aktiivne eluhoiak äratavad imetlust,“ ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats võistlejaid tervitades, „ja tahaks väga loota, et need omadused on nakkava iseloomuga ning kanduvad absoluutselt loomulikul moel edasi ka meie noorematele põlvkondadele. Eriline heameel on muidugi ka selle üle, et saame nüüd, mil Mustamäe Elamuste Keskus on valmis ja samuti suurepärases vormis, pidada oma bowlinguturniire siin, oma linnaosas, ja kutsuda just siia nii oma sõpru, tuttavaid kui ka konkurente. Olge kõik tervitatud, soovin võistlejatele edu ja hoian omadele pöialt!“

Kaks ja pool tundi väldanud võistlustules võtsid esikoha nimel mõõtu1 Lasnamäe, Kesklinna ja Haabersti sotsiaalkeskused, Nõmme ja Pirita vabaajakeskused, Kristiine Tegevuskeskus, Viimsi Pensionäride Ühendus ja Mustamäe Päevakeskus.

Tihedas rebimises, aga lusti ja rõõmuga tuligi esikoht koju – see tähendab Mustamäe Päevakeskusele. Teise koha saavutas Haabersti Sotsiaalkeskus, kolmandale kohale tulid Viimsi Pensionäride Ühenduse bowlingumängijad.

Head Uudised GoodNews