1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. KUUM! Elegants ja ilu golfiajakirja kaante vahel!
KUUM! Elegants ja ilu golfiajakirja kaante vahel!

KUUM! Elegants ja ilu golfiajakirja kaante vahel!

Foto: Mats Soomre
Foto: Mats Soomre

Vähe sellest, et golf on põnev ja kaasakiskuv, nüüd veel lehvivate kleitide ja suurte kübaratega kaunid naised ka! Hulluks võib minna! Nii arvaks iga džentelmen, kes satub või on sattunud Niitväljale, seal juba traditsiooniks saanud stiilivõistlusele, kus õrnema soo esindajad mängivad erinevas stiilis lehvivates kleitides.

See elegantsi ja ilu paraad põimituna golfimängu eksklusiivsusesse sai alguse Tiina Kuuli, Rita Rätsepa, Virge Schmidti ja Ulvi Ingveri ideest korraldada stiilivõistlusi, millest on kujunenud läbi hooaegade populaarseimad naiste võistlused. See on omanäoline võistlus, kus võitjaks on alati naiselikkus, stiilitunnetus ja loomingulisus. Kaunitarid on oma riietuses läbinud erinevaid ajastuid ja maailmu.

“Nii oma- kui ka võõramaalastest meesmängijatelt kuuleme sellel päeval rohkem imetlevaid sõnu kui kogu ülejäänud aasta jooksul kokku. Ka selle nimel tasub pingutada,” on golfitaride ühine arvamus.

Sellel hooajal on naiste riietuses oodata mida erilist, midagi … ja selleks on …

Ei, miski peab jääma siiski saladuseks ja seda nii ajakirja Golf kaante vahele, kui ka reaalsele naiseilu paraadile golfiväljakul.

OSTKE VÕI TELLIGE AJAKIRI GOLF JA TE JÕUATE OTSE KAUNITE GOLFITARIDE KESKELE!

Ajakirja saab tellida SIIT!

Head Uudised GoodNews