1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. KUNAGISTELE TEHNIKATUDENGITELE! Tehnikaülikool toob vilistlased golfirajale
KUNAGISTELE TEHNIKATUDENGITELE! Tehnikaülikool toob vilistlased golfirajale

KUNAGISTELE TEHNIKATUDENGITELE! Tehnikaülikool toob vilistlased golfirajale

Foto: Steve Carr
Foto: Steve Carr

Tallinna Tehnikaülikool ja TTÜ Vilistlaskogu kutsuvad kunagisi tudengeid ja praegust ülikooli akadeemilist seltskonda golfiturniirile, mis toimub kolmapäeval 29. juulil 2015 algusega kell 13.00 Jõelähtmel, Estonian Golf and Country Club’is.

Golfiturniirist oodatakse osa võtma kõiki Tallinna Tehnikaülikooli ja selle eelkäija Tallinna Polütehnilise Instituudi (TPI) vilistlasi, TTÜ üliõpilasi, õppejõude ning töötajaid. Turniir peetakse 18-rajalisel EGCC Sea Course’l stableford’i (punktimäng) süsteemis. Osaleda saavad kõik golfimängijad, kellel on kehtiv klubi- ja HCP kaart. Võistlus toimub meestele ja naistele eraldi arvestuses.

Golfiturniirile on võimalik registreeruda kuni 24. juulini süsteemis Golfbox. Stardijärjestus avaldatakse hiljemalt teisipäeval, 28. juulil EGCC kodulehel www.egcc.ee.

Välja antakse rändkarikas ja mõlema võistlusklassi 3 parimat autasustatakse karika ning mälestusesemega. Kõiki turniirist osavõtjaid premeeritakse mälestusmeenetega. Võistluse lõpetamine ja parimate austasustamine toimub orienteeruvalt tund pärast võistluste lõppu Jõelähtmel Fahle Golfi Restoranis.

Täpsemalt turniirist SIIT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews