1. Avaleht
  2. Sport
  3. KORRALDAJAD ON RAHUL! SuveÖöpidu tõi Kohilasse sadu inimesi
KORRALDAJAD ON RAHUL! SuveÖöpidu tõi Kohilasse sadu inimesi

KORRALDAJAD ON RAHUL! SuveÖöpidu tõi Kohilasse sadu inimesi

IMG_2364
Fantastilisi muusikaelamusi pakkus Eesti tantsumuusika lipulaev 2Quick Start

19. augustil toimunud SuveÖöpidu, kus olid ühendatud muusika ja sport, möödus üritust korraldanud Kohila Võrkpalliklubi inimeste sõnul üle ootuste hästi. Kohale oli tulnud ligi 1000 inimest, mis ületas igati korraldajate ootused.

Sel aastal olid Kohilasse oodatud nii spordi- kui ka muusikahuvilised, sest oodata oli nii põnevaid võrkpallilahinguid kui ka fantastilisi muusikaelamusi Eesti tantsumuusika lipulaeva 2Quick Starti esituses.

Päeva alustas kell 18.00 laste suur sõber Venno Loosaar ehk Tibu, kes lõbustas nii lapsi kui vanemaid meeleolukate mängudega. Lõbusa lastediskoga jätkas Märt Rannamäe, laste lust ei tahtnud ega tahtnud lõppeda — nende õnneks ansambli lavalepääsemine viibis, sest piletisaba ei vähenenud kuidagi vaatamata piletimüüjate kärmele tegutsemisele. Ootusärevuses rahva suureks rõõmuks astusid lõpuks lavale Pearu Paulus ja 2Quick Start ning pidu läks kohe täie hooga käima.

Kui pidu oli poole peal, oli käes aeg ilusate ja edukate võrkpallurite lavaletoomiseks. Kohila Võrkpalliklubi imekaunist ja edukat naiskonda, kes asub juba oktoobris Eurokarikat mängima, oli tulnud tutvustama glamuurne ja särav Anu Saagim. Anu kutsus mängijad ükshaaval välja, iseloomustades neid kaasakiskuvalt ja meeleolukalt, andes vaimukalt ja sädelevalt edasi kõik olulise iga neiu kohta. Kohila naiskonna toetuseks oli korraldatud üritusel õnneloos, kuhu olid naiskonna sponsorid eraldanud suurel hulgal hinnalisi kinkekaarte ja tooteid. Iga naiskonna liige ning treenerid loosisid piletiostjate vahel Anu vaimukate kommentaaride saatel välja 17 kõige õnnelikumat, kes said veel lisaauhindade omanikeks.

Kohila naiskonna tutvustuse lõpetas ja nende Euroteekonda alustas võimas ilutulestik, mille lõppedes jätkus kontsert Pearu kaasakiskuvate laulude saatel. Kogu muusikaüritusele pani punkti taas igihaljas Märt Rannamäe. Kohila naiskonna peatreener Peeter Vahtra ja treener Ingrid Kangur tänasid kõiki asjaosalisi sooja ja meeldiva suhtumise eest mälestusmeenega, et Kohila võrkpall ei ununeks ning kohtuksime taas juba spordisaalis.

Tantsumuusika saatel toimuvatest öistest võrkpallilahingutest ehk 11. korda toimuvast Öövõrkpalliturniirist võttis osa 40 võistkonda, kes mängisid üle kuue tunni tulede ja tõrvikute valgel atraktiivset rannavollet. Mängude koordineerimine oli Paul Piirmetsa õlul, kelle rahulikul ja täpsel juhendamisel möödus kõik viperusteta ning sujuvalt. Võidupärjad riputati pool kolm öösel kaela paaridele Lidia Danilova – Anna-Liisa Peetmaa ja Tarmo Salong – Ragnar Kuldma.

Kohila Võrkpalliklubi ja Kohila Võrkpalliklubi naiskond tänavad kõiki, kes suuremal või vähemal määral selle peoga seotud olid. Seda pidu toetasid hea sõna, heade tegude ja kõikvõimaliku koostööga meeletu hulk inimesi ja firmasid nii Kohilast kui ka kõikjalt Eestist.

Aitäh, maailma parimad klubi noored, lapsevanemad ja vabatahtlikud abilised, helded sponsorid, toimekas köögi- ja muusikameeskond, vastutulelik Kohila vallavalitus, vastupidavad ja vaprad Öövõrkpallurid, kõige sõbralikumad ja meeldivamad staarid Venno Loosaar, Märt Rannamäe, Anu Saagim, Monika Kuzmina, Alar Kotkas ja 2Quick Start ja kõige parem Kohila publik, tänu kellele möödus pidu nii hästi kui üldse veel minna sai.

Kohtumiseni järgmisel Öövollel samal ajal samas kohas!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews