1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. KING OF KINGS! Võitlusstaar Maxim Vorovski allkirjastas lepingu populaarse sarjaga
KING OF KINGS! Võitlusstaar Maxim Vorovski allkirjastas lepingu populaarse sarjaga

KING OF KINGS! Võitlusstaar Maxim Vorovski allkirjastas lepingu populaarse sarjaga

DSC_3471
Maxim Vorovski ja Igor Golubev

Euroopa ühe populaarseima ja enimvaadatuima võitluskunstide sarjaga King of Kings ühines Maxim Vorovski, kes on kickboxingu üks parimaid võitlejaid Eestis. Vastavasisulise lepingu allkirjastas võitlusstaar sarja siia toonud võitlusklubi First Fighting Club presidendi Igor Golubeviga.

Maxim Vorovski on Eesti kickpoksi K-1 keskkaalu profivõitleja, kes on võistelnud mitmel pool maailmas väga kõrgetasemelistes võistlussarjades nagu Tatneft CUP ja Golden Glory Show’l. Ta on võitnud Tatneft CUPi meistreid Alex Trofimovit ja Vladimir Idrany’d ning vastu astunud sellistele superstaaridele nagu Dzhabar Askerov ja Robin van Roosmalen, kes on täna valitsev Glory World Series meister. Loomulikult ei saa mainimata jätta tema viimast võitu Superkombati 2014. aasta meistri Dawid Kasperski üle.

Sealtmaalt on Maxim võitmatuks jäänud ka Xplosionil. Vorovskit on kindlasti palju arendanud treeninglaagrid maailma tippklubides nagu Golden Glory ja Hemmers Gym ning pikaaegne koostöö treeneri, kickboxingu maailma legendi, Ramon Dekkersiga.

Sügisesel King of Kingsi Grand Prix etapil Saku Suurhallis 17. oktoobril on Maximi vastaseks ukrainlane Igor Ljapin, kes on võitnud 2015. aasta King of Kings Gran Prix oma kaalukategoorias ja samuti omab oma kaalukategoorias number üks reitingut.

Head Uudised GoodNews