1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. KING OF KINGS VIDEO! Moldova loodab tiitlimatšilt meistrivöö koju viia
KING OF KINGS VIDEO! Moldova loodab tiitlimatšilt meistrivöö koju viia

KING OF KINGS VIDEO! Moldova loodab tiitlimatšilt meistrivöö koju viia

Moldova King of Kingsi esindaja Dorin Damir
Moldova King of Kingsi esindaja Dorin Damir

Laupäeval toimub Saku Suurhallis võitluskunstisarja King of Kings Tallinna etapp, kus õhtu oodatuimas tiitlimatšis maailmameistri vööle kohtuvad Eestit esindav Roman Zõbin ja Moldova võitleja Serghei Morari. Moldovast lööb veel kaasa ka Vitali Matei, kes kohtub ringis meie Mirkko Moisariga.

Moldova-poolne King of Kingsi esindaja Dorin Damir ütleb, et nende võitlejad teavad, kui tugevate vastastega neil tuleb kokku minna. “Kindlasti tulevad mõlemad matšid väga huvitavad, aga eriline tähelepanu on ilmselt tiitlimatšil Serghei Morari ja Roman Zõbini vahel,” räägib Dorin Damir. “Nad on juba Chisinaus kohtunud ja selle võitis Morari, kuid Zõbin näitas, et ta on väga hea sõdalane, raudse iseloomuga, nii et Sergheil kerge ei tule. Me siiski loodame, et meie võitleja võidab ja toob meistrivöö koju ja siis saab meil olema juba kolm vööd King of Kingsilt. Aga see on ringis näha, kumbal on parem ettevalmistus ja raudsemad närvid.”

Roman Zõbin on 181 sentimeetrit pikk ja 26-aastane, Serghei Morari pikkuseks on 180 sentimeetrit ja vanuseks 33 ning mõlemad võitlevad kaalus kuni 77 kilogrammi.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews