1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. KING OF KINGS! Korraldaja Dmitri Orlov ootab Eesti võitlejatelt vaid edukaid matše
KING OF KINGS! Korraldaja Dmitri Orlov ootab Eesti võitlejatelt vaid edukaid matše

KING OF KINGS! Korraldaja Dmitri Orlov ootab Eesti võitlejatelt vaid edukaid matše

Dmitri Orlov
Dmitri Orlov

Intervjuus TV3 Seitsmestele Uudistele ütleb 17. oktoobril toimuva ürituse King of Kings korraldaja Dmitri Orlov, et tegu suurima võitluskunstisarjaga Eestis üldse, kuid see on suursündmus ka kogu spordimaailma jaoks. Saku Suurhalli areenile lähevad lisaks kaheksale Eesti võitlejale ka sportlased mujalt maailmast.

Eestis võitlussportlastest on sarjaga lepingud Andra Ahol, Markko Moisaril, Maxim Vorovskil, Iljas Rustamovil, Edvin Erik Kibusel, Sergei Makejevil, Roman Zõbinil ja Alik Tseikol. “Me teeme panuse kõigi Eesti sportlaste peale, loodame, et kõik nad võidavad,” ütleb Dmitri. Kaalus -77 kilogrammi lähevad neli võitjat edasi 19. detsembril Berliinis toimuvale finaalvõistlusele.

IMG_2149

Orlovi sõnul on praeguseks müüki läinud üle 3500 pileti. Nende hind algab 10 eurost.

“Tahtsime, et inimesed saaks ka kohale tulla, mitte ainult telerist vaadata,” selgitab korraldaja. Reporteri küsimusele, kas oli raske tuua Tallinnasse Eurosporti ülekannet tegema, vastab Dmitri Orlov, et kuna sarja Eestisse toonud klubi First Fighting Club sõlmis lepingu sarja esindamiseks Lätis ja Eestis alles aasta algul, siis tegid selle teised sarja esindajad juba ära, kuid tõenäoliselt sellist kanalit kajastama saada pole kerge.

IMG_2155

Pilootprojekt 12. mail Riia Arenal oli edukas, kuid seal Eurosporti kohal polnud, nõudmised Tallinna korraldusele on meediahuvi tõttu suuremad ja seega tuleb siinne turniir kindlasti huvitavam ja elamusterohkem.

Reporter nendib, et inimesi huvitab alati raha, seega, kas King of Kingsi puhul on esikohal raha või missioon?

Dmitri Orlov kinnitab, et tegu on pigem missiooniga. “Projekt on väga kulukas, aga õige majandamise korral on võimalik nulli jõuda, kuid raha teenida on peaaegu võimatu,” kinnitab ta.

IMG_2161

Tuntuimatest välisvõitlejatest nimetab Dmitri Orlov hollandlast Christian Bayat, kes kohtub superfight`is Edvin Erik Kibusega ja ukrainlast Igor Ljapinit, kelle vastaseks on meie Maxim Vorovski. Mõlemad külalised on maailmatasemel tuntud ja tugevad vastased, Igor Ljapin on King of Kingsi reitingus number üks.

VAATA VIDEOT!

[iframe width=”640″ height=”392″ class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=645394″]

Jüri Kukk 

Head Uudised GoodNews