1. Avaleht
  2. Sport
  3. KING OF KINGS INTERVJUU! Tantsijatar Kadi Uustalu: King of Kings publikule sobib seksikas ja flirtiv esinemine
KING OF KINGS INTERVJUU! Tantsijatar Kadi Uustalu: King of Kings publikule sobib seksikas ja flirtiv esinemine

KING OF KINGS INTERVJUU! Tantsijatar Kadi Uustalu: King of Kings publikule sobib seksikas ja flirtiv esinemine

Kadi UustaluSeptembris toimub Tallinnas taas võitluskunstisarja King of Kings Grand Prix` etapp ja nagu eelmiselgi aastal, loovad sõdalaste mehises maailmas kontrasti naiselikud tantsutüdrukud, kes saadavad võitlejaid ja pakuvad meelelise tantsuga silmailu.

Oma esinemise taustast räägib tantsijatar Kadi Uustalu, kes ütleb, et sellisel meestekesksel võistlusel on tantsutüdrukud omal kohal, sest nende naiselik sensuaalsus muudab õhkkonna eriliseks ja see lisab toimuvale erilist võlu.

Kadi Uustalu, praegu on King on Kings võitlusteni üle kuu veel jäänud ja teie nelik harjutab. Teile on see esimene kord poksivõistlusel esineda – millised on tunded? 

Me oleme elevil. Natuke hirmutav on see, et on veidi üle kuu aja jäänud, aga kuna me oleme varemgi kavasid kokku pannud ja kiirelt selgeks teinud, 8-9 tükki, siis on see väljakutse just meile.

King of Kings tantsutüdrukud

Mis teeb ühe tantsushow spordiüritusel eriliseks või on see teile tavapärane tants?

Tavapärane on ehk see, et King of Kings publikule sobib selline seksikas ja flirtiv esinemine ning me oleme juba saanud harjutada väga erinevatel firmapidudel, kus on selline intiimsem õhkkond ja alati on võimalik leida publikust keegi, just kellele sa tantsid. Ja kui me läheme poksiringi juurde tantsima, siis miks mitte teha nii, et igaüks meist leiab igas nurgas kellegi, kellega flirtima hakata. See toob sellisele mehisele võistlusele särtsu juurde.

Kadi Uustalu3

Teie trupist üks tantsija on ka eelmisel King of Kingsil üles astunud, kas kogemus tuleb kasuks?

Kindlasti tuleb, sest me saame nüüd tema käest küsida, kuidas oli, kui kiire neil oli, kui palju nad pidid ringi jooksma, kuidas lava oli asetatud — see on hea, kui kellelgil on eelmisest aastast kogemus, mille põhjal saame ka meie lihtsamalt tööd teha.

Monika Kuzmina, Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews