1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. KING OF KINGS HIIGELGALERII JA VIDEOD! Roman Zõbin võitis kiire löögiga finaalisõidu Berliini
KING OF KINGS HIIGELGALERII JA VIDEOD! Roman Zõbin võitis kiire löögiga finaalisõidu Berliini

KING OF KINGS HIIGELGALERII JA VIDEOD! Roman Zõbin võitis kiire löögiga finaalisõidu Berliini

Foto: Christo Neerme
Foto: Christo Neerme

18. oktoobril Saku Suurhallis toimunud võitluskunstide turniiril King of Kings oli kolm heitlust, mis lõppesid juba esimeses raundis ja sageli juba avasekundites. Üks “tulin, nägin ja võitsin”- meestest oli Eestit esindanud Roman Zõbin, kes alustas matši itaalase Paolo Fiorio vastu aktiivselt ja saatis vastase kiiresti nokauti. See oli üks lühimatest meile võidu toonud heitlustest. Selles kategoorias oli Roman eestlastest ainus, kes sõidab edasi finaalvõistusele, mis toimub detsembris Berliinis.

“Minu võitlus lõppes üsna ruttu, sain anda löögi vastase nõrgema koha pihta, paremlöögiga üle käe, räägib Roman. “Mida erilist ma võitluseks ette ei mõelnud, kuid valmistusin tõsiselt ägedates sparringutes Eesti parimate võitlejatega, lisaks olid meie juures veel ka Läti võitlejad. Minu jaoks on Berliini järgmisele etapile sõit väga oluline ja seal on minu vastaseks brasiillane Rodrigo Ferreira. Selleks matšiks ma praegu ka valmistun.”

IMG_8794

IMG_8863

IMG_8909

Romani vastane Berliinis võttis osa ka Tallinna turniirist, võites seal ukrainlase Aleksei Ljubchenko. Seega on meie võitlejal tema võimetest juba pilt silme ees.

IMG_9001

IMG_9050

VAATA TV3 INTERVJUUD!
[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=666337″]

VAATA KA VIDEOT MATŠIST!
[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=666332″]

VAATA HIIGELGALERIID!
Fotod: Christo Neerme

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews