1. Avaleht
  2. Sport
  3. Kas sina oled kunagi mõelnud, et pall võiks veepinnal põrgata?
Kas sina oled kunagi mõelnud, et pall võiks veepinnal põrgata?

Kas sina oled kunagi mõelnud, et pall võiks veepinnal põrgata?

Veepeal põrgatav Waboba pall – Sellele metsikule ideele tulid rootslased ja nüüd on pall ka Eestis.

Veepeal põrkavat palli on  ekstreemselt lahe mängida. Lihtsalt viska ja vaata, kuidas pall meeletu kiirusega mööda vett edasi põrkab ja teine mängija selle kinni püüab ning lõbus ja hoogne ajaveetmine on garanteeritud.

Pall sobib ka suurema sõpruskonna meelelahutuseks! Kui satud üksi mõne ahvatleva veekogu lähedusse, siis pakub Waboba suurepärase võimaluse uusi tutvusi sobitada ja kõrvalseisjaid mängu kaasata.

Veepeal põrkav pall on mõeldud mängimiseks avatud veekogus või välibasseinis – mänguvõimalusi piirab vaid fantaasia. Waboba fännil on pall alati kaasas ning ta leiab igal hetkel võimaluse lõbusaks ajaveetmiseks, olgu selleks siis mõni purskkaev, veeämber või porilomp.

Lisaks on kirglikud wabobakad leiutanud igavuse peletamiseks ja parima väljaselgitamiseks pöörased Waboba trikivisked. Näitkes põrkega veepinnalt tabatakse mõnda märki või veeämbrit, samuti on visatud või püütud palli kõige uskumatumates kohtades ja asendites. Need on alati põnevad, lõbusad ja palju elevust tekitavad ettevõtmised.

Eestis ei ole veel loodud ühtegi ametlikku Waboba klubi aga miks mitte ei võiks selleks esimeseks olla just sinu kool, firma või sõpruskond?

Hea uudis on see, et Wabobal on ära anda üks ilus halli-oraanzi kirju EXTREME pall. Kõik, kes jagavad Facebookis Waboba Estonia lehte sõpradega, nende vahel loositakse 1. mail välja ekstreemne pall!

Tegemist on äärmiselt lõbusa veespordi sensatsiooniga tasku suuruses pakendis, nii et liitu wabobakatega juba täna ja sa ei kahetse!

Waboba Eesti leiad Facebookist https://www.facebook.com/pages/Waboba-Eesti/448559511892688?ref=hl

Täpsem tooteinfo http://www.aasageko.eu/?op=waboba

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews