1. Avaleht
  2. Sport
  3. Karl Kert jäi EM-l jagama 9. kohta
Karl Kert jäi EM-l jagama 9. kohta

Karl Kert jäi EM-l jagama 9. kohta

Kodusel sulgpalli juunioride Euroopa meistrivõistlustel oli parim eestlane Karl Kert, kes jäi meeste üksikmängus jagama 9. kohta. Teel kaheksandikfinaali alistas Kert Austria ja Slovakkia mängijad ning kolmandas ringis Saksamaa teise numbri ning turniiril asetusega mängija Brian Holtschke 21-17, 24-22. Kaheksandikfinaal tõi Kertile vastu ühe võistluse favoriidi Cristo Popovi Prantsusmaalt.
Popov Eesti esinumbrile seekord võimalust ei andnud ja mäng lõppes tulemusega 21:10, 21:10. “Mängukvaliteet ei olnud mul nii hea kui eelmistel päevadel. Vastane oli tunduvalt parem löökides ja ka füüsilise olekuga. Samuti jättis eilne mäng väikse väsimuse sisse ja tänane mäng sai natuke kannatada,” arvas Kert kohtumise järgselt.
Kokkuvõttes jäi Karl Kert EM-i tulemusega rahule: “Kindlasti jäin väga rahule jääda 9. kohaga. Mul ei olnud EM-l paigutust ja vastased, keda võitsin olid väga tugevad.”. Edasiste plaanidena on Eesti parimal juunioril eesmärk trennides kõva tööd teha ja seejärel suunduda mängima täiskasvanute klassi.