1. Avaleht
  2. Sport
  3. Kalevi staadion saab lisaks uue kunstmuruväljaku
Kalevi staadion saab lisaks uue kunstmuruväljaku

Kalevi staadion saab lisaks uue kunstmuruväljaku

1326077_19744620Jalgpalliklubi Kalev ja aiatoodete veebikaubamaja Bakkeri koostöös valmib kevadel uus kunstmuruväljak, mis sobib kõige väiksemate jalgpallihuviliste treeninguks.

Tallinna Kalevi juhatuse liikme Sigrid Karpova sõnul on väikse väljaku projekt seni oodanud, et keegi õla alla paneks. “Oleme pikemat aega üritanud miniväljaku ehitamist lõpetada, et sellega treeningala laiendada ning see koostöö lubab kevadel lõpuks meie eesmärgi täita. Loodame ka edaspidi suurepärasele koostööle,” lisas Karpova.

Bakkeri juhatuse liikme Svetlana Elsoni sõnul on Kalevi sponsoreerimine selgelt tulevikku suunatud. “Soovime toetada väikeseid sportlasi, kes võivad saada Eesti tulevikutähtedeks. Head tingimused on sportimise alustala ja nende tagamine aitab kaasa iga noore sportlase arengule,” lisas Elson.

Väljaku aluspõhi on valmis ning järgmise etapina paigaldatakse kunstmurukate, mille paigaldamiseks tuleb oodata plusskraade. Lisaks staadioni ehituse lõpetamise finantseerimisele haljastab Bakker väljakuümbruse.

Bakker on Euroopa suurim aianduskaupade postimüügi ja veebipood, mis tegutseb 19 Euroopa riigis.

Head Uudised GoodNews