1. Avaleht
  2. Sport
  3. Kaia Kanepile sai kingituseks eluaegse priipääsme kinno
Kaia Kanepile sai kingituseks eluaegse priipääsme kinno

Kaia Kanepile sai kingituseks eluaegse priipääsme kinno

Kaia Kanepi
Fotod: Forum Cinemas

Tipptennisist Kaia Kanepi sai maailmatasemel saavutuste ja Eesti silmatorkavalt tubli esindamise eest tennises Forum Cinemas kinoketilt eluaegsed priipääsmed kinno. Kaia võib käia piiramatult koos sõbraga tasuta vaatamas kõiki filme Tallinna Coca-Cola Plazas, Viljandi Centrumis ja Tartu Ekraanis.

“Eesti inimesed on väga töökad ja andekad, Kaia sihikindlus ning edu maailma tipptennises on selle tõestuseks. See aasta on olnud Kaial võimas tagasitulek tippsporti ning loodame, et tal jätkub inspiratsiooni ja tahet osaleda veel pikalt maailmatasemel mõõduvõtmises,” ütles Forum Cinemase turundusjuht Liis Mengel. “Tahame Kaiale teha eluaegse priipääsmega sügava kummarduse ning loodame, et ta leiab aega tulla kinno mõnusaid emotsioone ja mõtteid ammutama.”

Priipääsme üleandmisel ütles Kaia, et kino aitab lõõgastuda ning treeningutest ja võistlustest puhata. “Kinoskäik aitab hästi argipäevast välja lülitada ning filmimaailma kaduda. Kinos olles keskendun sajaprotsendiliselt ekraanil toimuvasse ja unustan kõik muu,” lausus Kaia Kanepi ning arvas, et kasutab saadud pääset juba homsel kinoskäigul.

Eluaegne kinopilet kehtib kahele, mis tähendab, et Kaia ja üks tema sõpradest saab võimaluse külastada Tallinna Coca-Cola Plazas, Viljandi Centrumis ja Tartu Ekraanis linastuvaid kõiki filme tasuta.

Eluaegse priipääsme andis Forum Cinemas Kaiale üle 22. novembril keset suurt PÖFFi melu. Varasemalt on Forum Cinemas samasuguse kingituse teinud tippsuusatajatele Andrus Veerpalule ja Kristina Šmigun-Vähile, vigursuusataja Kelly Sildarule ning tennisist Anett Kontaveitile.

Head Uudised GoodNews