1. Avaleht
  2. Sport
  3. Jookse suve lõpuks oma elu kiireim kilomeeter
Jookse suve lõpuks oma elu kiireim kilomeeter

Jookse suve lõpuks oma elu kiireim kilomeeter

Nike+ Training Club (1)Nike koos kolmeteistkümne tippsportlasega, teiste hulgas Kobe Bryanti, Serena Williamsi ja Rafael Nadaliga, esitavad kõikidele spordisõpradele üle kogu maailma väljakutse joosta suve lõpuks oma elu kõige kiirem kilomeeter.

Alates homsest, 7. juulist, on rakenduses Nike+ Training Club saadaval kiiruse arendamiseks mõeldud treeningprogramm. Väljakutses osalemiseks tuleb treenida 12-nädalase treeningprogrammi järgi, et joosta 30. augustil oma parim kilomeetri aeg. Isiklikku rekordaega saab võrrelda maailma parimate tippsportlaste omadega, kes samal päeval võistlevad kergejõustiku maailmameistrivõistel Pekingis.

Nike+ Training Club“Kõik, kes tegelevad jookmise või muu spordialaga, teavad, et kiiruse kasvatamine ei ole lihtne. Võistlusolukordades on kiirusel ülioluline roll. See annab eelise nii korvpallimängus, poksimatšis, maratoni läbides kui ka paljudes muudes spordialades. Väljakutse eesmärk on kutsuda spordisõpru end proovile panema ja oma kiirust arendama, et joosta sel suvel oma parim kilomeetri aeg,” sõnas Nike maaletooja, AS Jalajälg tegevjuht Rainer Tops.

Nike+ Run Club (2)Väljakutses osalemiseks tuleb alla laadida rakendus Nike+ Run Club või Nike+ Training Club, mis on tasuta saadaval nii iOSi, Androidi kui ka Windows Phone’i kasutajatele. Nike+ Run Club kaheksa nädala pikkune ja Nike+ Training Club 12-nädalane treeningprogramm on kokku pandud tipptreenerite poolt eesmärgiga kasvatada ja arendada just kiirust ja jõudu. Igaüks saab sättida treeningu intensiivsust vastavalt enda ettevalmistusele, mistõttu sobivad programmid nii algajatele kui ka sportlasele.

Nike+ challengesNike+ Training Club 12-nädalane treeningprogramm algab tipptreener Marie Purvise treeninguga Ready, Set, Zoom. Treeningud ja treenerid vahetuvad kahe nädala tagant, muutes väljakutse mitmekülgseks ja huvitaks. Selleks, et tagada pidev areng, keskendub iga treening erinevatele spordialadele ja treeningelementidele.

Väljakutse algab homme, 7.juulil ning lõpeb 30. augustil, kui kõik osalejad saavad võimaluse joosta oma elu kiireim kilomeeter ja võrrelda isiklikku rekordit samal päeval Pekingi kergejõustiku maailmameistrivõistel võistlevate tippsportlaste aegadega. Rohkem informatsiooni kampaania kohta leiab SIIT.

https://www.youtube.com/watch?v=bh8r6S2FNP0

Head Uudised GoodNews